سلام ازدوستان خواهش میکنم که منو در خرید یک سیستم برای طراحی با3DMAX_REVITو دانلود آفلاین کمک کنند درضمن سیستم سریعه باشه باتشکر
کاربر شهرسختافزار
سلام ازدوستان خواهش میکنم که منو در خرید یک سیستم برای طراحی با3DMAX_REVITو دانلود آفلاین کمک کنند درضمن سیستم سریعه باشه باتشکر
|
|
عضو VIP شهرسختافزار
سلام دوست عزیز ؛برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط sa_1 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
حداقل پردازنده ی پیشنهادیم 2100 هستش که با توجه به قیمت نجومی که هارد دیسک پیدا کرده ، امکان خرید رو ازمون میگیره . اگر میتونید بودجتون رو افزایش بدین و حداکثر بودجه ای که میتونید هزینه کنید رو اعلام بفرمائین تا یک لیست پیشنهادی براتون بنویسم. وگرنه اعلام بفرمائین تا سیستم پایین تری که میل به پیشنهادش رو ندارم براتون لیست کنم .
Rezasam1 (26-01-12)
کاربر شهرسختافزار
با تشکر دوست عزیز که به این سرعت جواب دادیدشما لطف کنید نظر کارشناسی تون بدین تامن روی این گزینه فکر کنم از نظر بوجه مشکلی نیست تا یک میلیون باتشکر
همونطور که در تاپیک دیگری هم توضیح دادم فعلا پیشنهاد میکنم که 2-3 روز صبر بفرمائید تا قیمت قطعات مشخص بشه
mehrdad_ab (28-01-12), Rezasam1 (27-01-12)
کاربر شهرسختافزار
سلام
دوستان قيمت ها آرام گرفت مشخصات يه كيس براي طراحي با revit_3d max سريع !!!!!!!!!!!!! با تشكر
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks