سلام
کیوان جان اول قضیه مادربرد رو مشخص کن .
ازراک میخوای یا ایسوس . بگو تا برات لیست کنم .البته لیست کیس /ماوس/کیبورد طبق لیست های همیشگی من جز انتخابی های خودت هستبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کاربر شهرسختافزار
با سلام خدمت دوستان
در این اوضاع درب و داغون بازار برای تجهیز کارگاه نیاز به خرید ده تا سیستم داریم کل بودجه 11 میلیون هست که شاید یک لپ تاپ یا پرینتر هم بگیرم
خوب استفاده خاصی سیستمها ندارن کار با برنامه های افیس - و اینترنت و شاید هم کلاسهای آموزشی
خوب اگه بخواهیم روی 10 میلیون حساب کنیم با این بودجه یک سیستم کامل می خوام معرفی کنید با تمامی تجهیزات از موس و کیبرد تا اسم دقیق مثلا کیس
چون می خوام استعلام بگیرم باید تمامی قطعات به طور دقیق و واضح مشخص باشن
ممنون از لطف دوستان
آخرین ویرایش توسط K1LOU در تاریخ 22-02-12 انجام شده است
Comodo Internet Security
|
|
عضو VIP شهرسختافزار
سلام
کیوان جان اول قضیه مادربرد رو مشخص کن .
ازراک میخوای یا ایسوس . بگو تا برات لیست کنم .البته لیست کیس /ماوس/کیبورد طبق لیست های همیشگی من جز انتخابی های خودت هستبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کاربر شهرسختافزار
با سلام
ممنون مهرداد جان
راستش نظرم روی اسوس هست چون دید عامه نسبت به ازراک خوب نیست ( نظر خودم کاملا خلاف این است ) و خوب توی این ادارات هم ممکنه که یک سری از ...............بگن رفتین جنس بد خریدین ( این بعد قضیه رو که می دونی دیگه )
حالا شما نظرتون رو با این انتخاب من در مورد سایر قطعات بگین تا ببینم چکار میشه کرد
با تشکر
Comodo Internet Security
عضو VIP شهرسختافزار
چون تعداد سیستم ها زیاد هست واسه همین پرسیدم و حق با شماست .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط K1LOU برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
پیشنهاد من :
mb=asus p8h61m~160T
cpu=core i3 2100~240T
ram=2*2 1333 kingstone~50
Vga=on
h.d.d=western blue 500G~165T
power=Green 380Aeu~55T
Case=selective~30T
mouse+key=selective~20T
Odd=liteon~30T
monitor=LG w2053S~180T
sum=930T
که اگه علاقه داشتین میتونین با مابقیش یه گرافیک ارزون قیمت مثل 6450 بردارین . هر چند که نیازی نمی بینم .
کاربر شهرسختافزار
با سلام و تشکر مهرداد جان
ترکیب خوبی هست
این مانیتوری که معرفی کردین 20 اینچ هست ؟
فکر می کنم توی محیط اداری 20 اینچ بزرگ باشه الن مدلی که من دارم و قبلا خریدیم lg flatron w1952s هست که فکر می کنم برای اینجور جاها خوب باشه مدلی در این حد مد نظرتون نیست ؟
می تونید یک مدل مشخص کیس و یک مدل از موس و کیبرد هم نام ببرید مثلا یک مدل کیبرد از فراسو
یا مدل دقیق دیسک درایوش از لایتون
چون می خوام استعلام بگیرم باید مدل دقیق داشته باشم بدم به فروشنده ها . اگه مدل دقیق نداشته باشم توی استعلام گرفتن سواستفاده میشه
ممنون
Comodo Internet Security
عضو VIP شهرسختافزار
خواهش می کنم ؛برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط K1LOU برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
همین مدل روکه خودتون نام بردید رو میتونید خرید کنید . w1953se یا w1943se . چون محیط اداری هست به نظرم کاملاً کفایت می کنه . شما اینها رو بگین ، هر کدوم رو موجود داشتن براتون تهیه می کنن .
برای ماوس/کیبورد نظرم روی Genious هست ( با فراسو کار نکردم ) . مطمئن باشین که سخت کاره . با گارانتی شاب .
برای کی بورد : kb-m220
برای ماوس : XScroll یا NetScroll 110x
Odd=Liteon24X Internal / sata بفرمائین با قوطی باشه و گارانتی سازگار ارقام داره .
برای محیط اداری این مدل کیس از تنب جالبه ،اما از قیمتش خبر ندارم . این رو هم با گارانتی شاب میتونید تهیه کنید . TCH-622
|
|
کاربر شهرسختافزار
با سلام
مهرداد جان ممنون
راستش توی ادارات دولتی میگن شما باید جنس ایرانی بخرید هرچند بد باشن ( البته زیاد مهم نیست )
اگه از فراسو هم موس و کیبرد خاصی میشناسین لطف کنید معرفی کنید
در مورد کیس هم اگه از گرین مدلی برای اداره سراغ دارین
راستی موس و کیبرد معرفی شده هر دو جنیس هستند دیگه درسته ؟
مانیتور که الن دارم میگن توی بازار نیست
این مدل w1943se رو خودم هم صبح توی سرچم دیدم این مدل از مدل 1952s خودم قدیمی تر که نیست ؟ با توجه به شماره 43 و 52 می گم
با تشکر
Comodo Internet Security
عضو VIP شهرسختافزار
حالا خوبه ایران مادربرد نمیزنه :دیبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط K1LOU برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
برای کیس به نظرم این دو مدل خوب هستن . md121 و Pars به قیمت حدود 40 تومن
با فراسو همونطور که گفتم کار نکردم . ماوس و کیبورد نامبرده هر دو از برند جنیوس هستند و توی کیفیتشون شک نکنید .
1943 پارسال رو بورس پرفروش های زیر 180 تومن بود . الان رو نمی دونم .
کاربر شهرسختافزار
با سلام
مهرداد عزیز
این مدل کیس TCH-622 رو هیچکدوم از فروشند های اینجا پیدا نکردن و همچنین موس و کیبرد رو بعضی هاشون میگن نیست و ...
الان یک مدل کیس مگنوم از گرین که سال قبل خریدیدم دیدم مدل خوب و قشنگی بود اما توی سایت گرین فقط سری magnum2 و magnum+ هست سری مگنوم دیگه تولید نمیشه ؟
موس و کیبرد معمولی از فراسو که همشون بتونن پیدا کنن مدلی دوستان سراغ ندارن
با تشکر
Comodo Internet Security
عضو VIP شهرسختافزار
کیس که قرار شد از گرین انتخاب کنید . مدل هایی که معرفی کردم رو نپسندید یا که موجود نبود ؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط K1LOU برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Magnum+ or Magnum2 رو هم به قیمت حدود 55 تومن میتونید خرید کنید.(فکر می کنم خود مگنوم تولید نمیشه)
ماوس / کیبورد رو هم تو اینترنت یه سرچی زدم . این مدل ها به نظرم بد نیومد .
key :Farassoo FCR-8900 حدو 25 الی 30
Mouse:FARASSOO FOM-1020 orFARASSOO FOM-3505 حدود 8 هزار تومن
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks