کاربر شهرسختافزار
با سلام
هنوز جوهر اون مشاورمون خشک نشده براي يه سيستم خانگي مزاحم دوستان شديم
کيس و مانيتور تا 600 تومن با هم
موارد استفاده . بازي براي يه بچه 10 . 12 ساله . البته اينجا روستا است و اين بچه نمي تونه بره کرايسيس بازي کنه احتمالا بيشترين بازي همون نسخه هاي اوليه gti باشه ( البته اگه اسم بازي رو هم درست گفته باشم )
ساير موارد کار بسيار معمولي در حد يه معلم در روستا
در مورد پاور مي خوام بدونم مدلهاي ارزون قيمت بازار چي هست در حد 15000 تومن . چون اينجا روي سيستمها يه سري پاور عجيب غريب ديدم که اصلا معلوم نيست برادران افاغنه زدن .
لطف کنيد چند نمونه بدرد بخور از پاور معرفي کنين براي سيتم معمولي . چون مورد قبلي براي يکي از فاميلها خريد کردم و بعد ديدم پاورش مشکل داره . قطعه اي که اصلا اينجا اهميتي نداره . وهمچنين چند مدل کيس متعارف براي مصرف خانگي با يک برند معمول و قابل اطمينان
البته اين موضوع رو هم از طرف جناب نيما لحاظ کنيم
در اس ام اس ارسالي جواب اومد خوشه مورد نظر شما توسط ...... ( يه حيون خونگيه ) خورده شده برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدپینوشت : از این پس اعلام خوشه هم جزو شرایط مشاوره گیرندهها قرار گرفته پس خوشه اون دختر خانم رو هم اعلام کنید
پس اين بنده خدا در هيچ خوشه اي نيست برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
با تشکر
آخرین ویرایش توسط K1LOU در تاریخ 31-01-10 انجام شده است
Comodo Internet Security
|
|
کاربر شهرسختافزار
آقا بحث متفرقه کردم شوخي بود چرا دوستان نظر نمي دن ؟
اين هم شرايط محدوديت
خودم براي 600 تومان نظرم روي مادربردي با چيبست 785g است ( اگه تاييد بشه مجبوريم بگيم برامون بيارن )که فکر کنم بازيهاي ساده و امروزي رو جواب بده . نظر شما ؟اينجا محدوديت قطعات داريم پردازنده اي که فروشنده داره از جناب amd . اينه . athlon ii x2 240 با حدود قيمت 60 تا 70 هزار تومان و از اينتل هم بالاترينش core 2 duo 7500 با قيمت 120000 تومان
در مورد مادربرد از گيگا با چيبست p45 با حدود قيمت 120000 تومان ( مدل دقيق رو ندارم ) --- بدرد اور در اداره مي خوره و بعدش اخراج
و موضوع مهم مانيتور :
lg شامل w1952 با قيمت خريد 168000 تومان و چيزي که روش بکشه . مدل 2053 با قيمت خريد 188000 تومان و.. . مدل 1752 با 157000 تومان
و اما برادر sumsung .
2043 با 175000 تومان قيمت خريد - 20500 فکر کنم مدل بدرد بخور ميگه من 198000 قيمت خريد دارم ولي فکر کنم همين الان توي تهران 210000 تومن باشه ؟؟؟؟؟؟
خوب با اين اوصاف اول پردازنده رو مشخص کنيم و بعد تصميم بگيريم
يه پاور گرين هم داره 380 وات
در مورد کارت گرافيگ هم بايد بگم بالاتر از 9500gt نوداره
پردازنده بين phenom ii x2 550 و يا athlon ii x4 620 ؟ نظر شما ؟
عجله دارم لطفا سيستم پيشنهادي بين amd و يا اينتل رو مشخص کنيد ؟ نظر دوستداران اينتل ؟
با تشکر
آخرین ویرایش توسط K1LOU در تاریخ 31-01-10 انجام شده است
Comodo Internet Security
سلامبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط key1lou برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
یه سیستم برات مینویسم باقلوا برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید بره باهاش کرایسیس بزنه با آخرین دیتیل
asrock a770de+ 66
athlon ii x3 425 83
2 gig ddr2 55
ati 4850 135
asus 22x 30
seagate barracuda 500 g 51
case 20
350w eram 18
samsung 1633 126
key+mouse+speaker 20
lover phoenix (31-01-10), ripek (31-01-10)
مهندس پاور کمه !برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط nima_hl برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
How long will I be waiting
To be with you again
Gonna tell you that I love you
In the best way that I can
I can't take a day without you here
You're the light that makes my darkness disappear
...
ripek (31-01-10)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks