من دقیقا نمیدوم e کنار اسم برای چی ولی فکر می کنم چون این سری از 4 هسته ای های AMD که در بین 4 هسته ای ها پایین ترین مصرف برق در حد 65W رو دارند e کنار نام انها مربوط به همین توانایی انها باشه مصرف سایر 4 هسته ای ها خیلی بالاتر از 95W تا 140w .
در مورد رم هم بله DDR3 رو مادر برد معرفی شده ساپورت میکنه حتی باس 1600 رو هم برای رم در حالت اورکلاک پشتیبانی می کنه.
حالا خودتون 2 تا سیستم پیشنهادی رو مقایسه کنید بنچمارک های مختلف رو هم می تونید ببینید فقط در نظر بگیرید سیستم اول که بر مبنای ّ AMD قیمتش 50 هزار تومان تقریبا ارزون تر رم DDR3 داره ضمنا کیسی که من در نظر گرفتم 10 هزار تومان بیشتر و حتی پاور بالا تری در نظر گرفتم برای اینکه شاید بعد ها بخواین کارت گرافیک اضافه کنید وگرنه سیسم بالا شاید با یه پاور 330 هم به راحتی کار کنه با توجه به مصرف پایین پردازنده و دیگه پاور 430 از سرش هم زیاده یا مثلا قیمت هاردی که من دارم خیلی بالا تر از 52 تومانی که دوست دگه معرفی کردند تنها ضعفش این که شاید از نظر کارت گرافیک ATI 3300 انبرد از 9400GT یکم ضعیف تر باشه در عوض تو کارهای مالتی مدیا قوی تره.
همه این چیز ها رو اگر در نظر بگیرید می بینید که سیستم AMD تقریبا 90 هزار تومان ارزون تر در می آید یعنی تقریبا چیزی حدود 16٪ تا 17٪ ارزان تر حالا این که سیستم اینتل کارائی احتمالیش چقدر بالا تر باشه نمی دونم

Bookmarks