نقل قول:نقل قول:اين پاور براي تغذيه كارت 4870 و يك پردازنده 4 هسته اي ضعيف هست
Printable View
نقل قول:نقل قول:اين پاور براي تغذيه كارت 4870 و يك پردازنده 4 هسته اي ضعيف هست
براي سي پي يو درست ولي من از كارت گرافيك ديگري كه استفاده كردم باز هم همين بود شما چه پاوري را پيشنهاد ميدين؟
پاور حداقل 785 وات green
رمها رو هم با memtest تست كنيد .
پاوری که برای این سیستم بسته شده ضعیف هست .
سلام آره درست پاور ضعيف است اگه برق كم بياره بنظر شما از بازي مياد بيرون يا هنگ ميكنه شايد هم ريستارت ؟؟
ممكنه از ويروس باشه؟؟
نه اين مشكل از پاور هست .
سلام من كه هنوز مشكلم حل نشده ميشه يك پاور خوب و مناسب معرفي كنيد كه من بخرم:give_rose:نقل قول:
فقط يه چيزي اگه پاورم خريدم نشد چي !!! :1. (28):
اگه لينك پاور رو هم كه بديم ممنون ميشم.:1. (26):
سلام من پاور خريدم ولي باز هم از بازي مياد بيرون ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟ :1. (28)::cry::1. (2)::1. (12)::1. (12)::1. (12)::1. (12)::1. (8)::out::1041::1. (12):
دوست من پاور كه خريدي حتما بايد ميگرفتي چون يهو سيستم داغون ميشه . يك اسكرين شات از درجه هاي سيستم با برنامه hardware monitor و يك اسكرين شات از تست هارد با برنامه HD-TUNE بذار . رم ها رو هم با برنامه MEMSCOPE تست كن . درايورهاي سيستم رو اپ ديت كن و آخرين ورژن DIRECTX رو هم نصب كن .
من كه ديگه نمي دونم چي كار كنم برا اين سيستم
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
اينو موقعي كه ريست شد بعد كه اومد تو ويندوز سري عكس گرفتم ممنون ميشم راهنماييم كنيد :give_rose: