چشم:نقل قول:
مادربوردGigabyte
GA EX58UD3-R
پردازنده:
Intel Corei7-920
Printable View
چشم:نقل قول:
مادربوردGigabyte
GA EX58UD3-R
پردازنده:
Intel Corei7-920
برد من که اصلاً آخ نگفته تا حالا فقط یک کمی قیمتش نسبت به مدل Asus P5Q Deluxe نا متعادل هست با توجه به امکاناتی که یکسان هستند ولی برد واقعاً عالی هستنقل قول:
ولی برای شما من پردازنده جدید اینتل رو پیشنهاد میدم پست بالا رو من هم تایید میکنم :great:
سلام ممنوننقل قول:
من هرچي مدل مادر بورد رو تو اينترنت سرچ زدم پيدا نكردم اصلا تو تو ايران هست !!
قيمت اين چنده هست حدود؟
فقط یک کمی قیمتش نسبت به مدل Asus P5Q Deluxe نا متعادل هست
يعني چه نا متعادله ؟ با رفته يا امده پايين
سلام دنبال يك مودم خوب ميگردم ميشه راهنماييم كنيد
یعنی با اینکه هر دو برد در یک محدوده امکانات هستند قیمت Maximus 2 Formul به صورت ناجوانمردانه:1. (38): بالاتر هست ولی یکی از بهترین بردهای P45 محسوب میشه قیمتش هم الان حدود 260 میشه پیدا کردنقل قول:
مگر با خطوط ایران مودم زیاد توفیری میکنه؟نقل قول:
زولتریکس خوبه اما اگر اکسترنال بگیری US Robotic اگر پیدا بشه خیلی بهتره
دوست عزيز ، اگر مي خواين ADSL نصب كنين بهترين انتخاب اول مارك U.S.Robotics هست و بعدش Asus.نقل قول:
اگر مي خواين Dialup كار كنين Internal Gigabyte 56K انتخاب خوبيه.
سلام
به نظر من سی پی یو Phenom 2 x4 940
عالیه
سلام
يك كامپيوتر هست دست دوم كه قطعات اينه .
رم 2 گيگ سوپر استار 3 تا
مادربورد ايسوس P5Q del
گرافيك 4870 ATI 512
پاور گرينGP430A
هارد 250
كيس SSG
1 DVD
1 DVD RW
سي پي يو 8MB Q6600
اين سيستم چند مي ارزه؟؟
طرف 2 ماه نشده بسته!
بعد فقط يك مشكلي كه داره اين موقع بازي يك دفه از بازي مي ياد بيرون تو همه بازي ها اين طوره همه رو هم تست كريدم ديگه عقلمون به جايي راه نمي ده :whistle:
ممنون ميشم راهنمايي كنيد!:great::love:
اگه به عنوان دست دوم بخواهی بخری که شاید حدود 600 بشه روش قیمت گذاشت و شاید کمتر حتی
مشکل از بازی بیرون آمدن در تمام بازیها اگر با تعویض ویندوز و درایور جدید گرافیک حل نشه با زیاد کردن دور فن گرافیک و پردازنده حل میشه حالا پردازنده دستی که نمیشه دورش رو زیاد کرد اما میشه فن بهتر گذاشت
ممنون. نميشه:1. (27):- تو بازي آندركاور كه اگه 30 دقيقه هم بازي كني:gasp: هيچ كار نميشه يدفه جو ميگرتش البته به احتمال زياد ماله همون دماي:yes: زياده ولي من گرافيك و رم رو هم عوض كردم ولي باز نشد فقط مونده مادربورد و سي پي يو كه فكر نكنم از اونا باشه ويندوزم عوض كردم.ديگه عقلم كار نميكنه. اين قطعات نوش چنده؟؟ ببينم اگه زياد دنگو فنگ داره:lol: همون نوشو بگيرم.:whistle: