عضو VIP شهرسختافزار
سلام استادبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Ardalan برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اگر میدونستم شما میایید نظر نمیدادمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید بله در تبدیل فایل سیستم قوی خیلی بهتر جواب میده ولی در گرفتن فایل به نظرم یک سیستم معمولی برای اینکه مدت زمان زیادی روشن میمونه بهتر باشه ولی اگر من هم بودم سیستم قوی میخریدمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
دوست عزیز چرا این نظر رو دادید؟ آیا دلیل خاصی داره به نظر که برد خوبی میادبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط masoomiyat برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
آخرین ویرایش توسط ViViD در تاریخ 27-06-09 انجام شده است
Going To Change New HardWare Soon
کاربر شهرسختافزار
میخوام یه کیس رو با شرایط زیر تهیه کنم
با 600 تومن چیو پیشنهاد میکنین؟
گرافیک مهم نیست
سرعت و قدرت پردازش خیلی مهمه
قابلیت اورکلاک بالایی هم داشته باشه
چی پیشنهاد میکنین؟
motherboard?
Cpu?
Ram?
Hdd 500?
Vga?
Dvd writer?
Power & case
?
کاربر شهرسختافزار
سلام. پيشنهاد بنده:برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط hadiearn برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
M.B : GA EP43DS3-L قيمت 102000 تومان.
CPU Intel Q8200 قيمت 165000 تومان
RAM 2*2GB DDR2/BUS 800 Corsair قيمت 65000 تومان.
H.D.D 500GB Western Digital SataII Green قيمت 57000 تومان.
DVD Writer Liteon 22X SataII/LightScribe قيمت 28000 تومان.
Power 430Watt گرين 38000 تومان.
Case Green بين 24000 تا 1200000 تومان. متوسط 40000 تومان.
VGA XFX Geforce 8400GS-512MB قيمت 32000 تومان.
قيمت کل : 527000 تومان.
پردازنده 4 هسته اي با کارآيي بسيار خوب. جنس کليه قطعات بسيار خوبه و جزء با کيفيت ترين قطعاته.
سوالي بود در خدمتم.
hadiearn (29-06-09)
کاربر شهرسختافزار
خیلی ممنون رضا جونبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط reza76622201 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
در مورد مادربرد من گیگا نمیخوام چون خیلیا راضی نبودن به نظر شما biostar hp45 بهتر نیست؟
در مورد cpu بهتر نیست q9550 بردارم با قیمت 230 تومن چون هنوز بودجه دارم
در مورد هارد به نظر شما سامسونگ یا هیتاچی بهتر نیست؟
در مورد dvd برند liteon خیلی صدا میکنه یکیشو دارم ، مارک بهتری موجود نیست؟بعضیا asus رو معرفی کردن
نظر شما چیه؟
|
|
کاربر شهرسختافزار
مادربورد گيگا که خدمتتون عرض کردم عاليه. شما خيالتون راحت باشه. اما Biostar HP45 هم مادربورد خوبيه. هر جور خودتون مي دونيد.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط hadiearn برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
CPU اگر واقعا قيمت Q9550 به 230000 تومان رسيده باشه واقعا عاليه. ديگه AMD بستن کاملا اشتباهه(قابل توجه طرفداران AMD) !؟!؟ حتما اگه قيمتش اينه بخريد.
خير هارد WD از اينايي که فرموديد خيلي بهتره.
در مورد DVD Writer به نسبت قيمت Liteon بهترينه. Asus بگير و نگير داره و دوام خوبي نداره. اگه بتونيد هزينه کنيد Plextor 820A با قيمت 58000 تومان بهترينه و مدتها براتون مي مونه.
سوالي بود در خدمتم.
hadiearn (29-06-09)
کاربر شهرسختافزار
در مورد مادربرد شما قیمتو از کجا گرفتین؟اخه من 110 حداقل قیمت گرفتمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط reza76622201 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
جایی خاصی مد نظر هست بهم ادرس بدی رضا جون
کاربر شهرسختافزار
کدوم مادربورد عزيز. الانبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط hadiearn برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
GA EP45UD3-R قيمت 137000 تومان.
GA EP43DS3-L قيمت 102000 تا 108000 تومانه.(بسته به اينکه چقدر زورتون برسه)
بهترين جا مجتمع کامپيوتر ايران و بازار رضا هست.
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks