ace pick (21-01-16)
دوستان ميخوام نظرتون رو در مورد اين سيستم بدونم زياد تجربه در سيستم جمع كردن ندارم اگه نكته اي هست بگيد مثلا اگه قدرتشون باهم هماهنگ نيست يا اينكه كيس يا پاور مناسب نيست
Price: (8.1 milion)
MotherBoard:
Gigabyte Z170X Gaming 3 (0.62)
CPU:
Core i7 6700k (1.43)
GPU:
Asus Strix dc3oc GTX980ti 6GB GD5 (3)
Ram:
Kingstone HyperX DDR4 2666 4*8GB(1.24)
HDD:
WD 3TB 64MB 7200 SATA III (0.36)
SSD:
Adata SP900 512GB M.2 (0.95)
Case:
Green X3 Plus Viper Gaming (0.25)
Power Supply:
Huntkey APFC700 (0.25)
چندتا سوال هم دارم عالي ميشه اگه جواب بدين
روي اين سيستم هكينتاش ميخوام نصب كنم به نظرتون مادربورد مناسب هست؟
فرق سري h و z و x تو مادربرد ها چيه مثلا فرق h170 با z170 شنيدم رو h170 سي پي يو k نميشه انداخت درسته؟
كيس و پاور مناسب هست واسه gtx980ti ؟ از نظر اندازه يا سيستم خنك كنندگي و توان دهي مطلوب هست؟
اگه لطف كنيد جواب بديد يه دنيا ممنون ميشم![]()
Sent from my iPhone using Tapatalk
ace pick (21-01-16)
|
|
سیستم پیشنهادی من با رعایت تمام اصول هماهنگی
فرق سري h و z و x تو مادربرد ها چيه مثلا فرق h170 با z170 شنيدم رو h170 سي پي يو k نميشه انداخت درسته؟
اورکلاک در سری Z امکان پذیره همچنین فرکانس رم بالا میتونید استفاده کنید
كيس و پاور مناسب هست واسه gtx980ti ؟ از نظر اندازه يا سيستم خنك كنندگي و توان دهي مطلوب هست؟
تمام موارد رو لیست کردم
پاور انتخابی خودتون ابدا مناسب نبود
Core i7 6700k
Gigabyte GA-Z170X-Gaming 3
GSkill Trident Z 2×8GB=16GB DDR4 3000MHz CL15
Gigabyte GTX 980 Ti OC Xtreme Gaming WF 3X 6GB
Samsung 850 EVO 500GB
Seagate Barracuda 2TB
Cooler Master Nepton 240M
Cooler Master Vanguard 750W Gold
Cooler Master Haf X
ace pick (21-01-16)
تو سايت اينتل زده سي پي يو 6700 رم 2133 رو ميشناسه اينجا 3000 گفتين يعني بازدهيش بيشتر از 2133 ميشه؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Cooler Master Nepton 240M چي هست؟
ace pick (21-01-16)
پروفایل XMP باعث میشه رم روی باس 3000 کار کنه . فقط کافی XMP تو بایوس فعال بشه .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mohamad.j برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
واتر کولینگ برای خنک نگه داشتن CPU
جدول ساپورت رم مادربرد شما . تا 3400 هم پشتیبانی میکنه .
http://download.gigabyte.asia/FileLi...0x-gaming3.pdf
اون اوايل كه اسكاي ليك اومده بود يه مشكلي ايجاد شد اينكه استفاده از خنك كننده هاي غير استوك باعث ميشه كه حتي تو تكون هاي خيلي كم پردازنده خم بشه خود اينتل هم تاييد كرد حالا استفاده از اين خنك كننده مشكلي ايجاد نميكنه؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ace pick (21-01-16)
|
|
بهترین گزینه برای این پردازنده ها واترکولینگ هستش چون فشاری وارد نمیکنه . وزن زیادی نداره . قدرت خنک کنندگی بالایی دارد.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mohamad.j برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
باتوجه به اينكه اوركلاك نميخوام انجام بدم و قيمت اين كولر هم بالا هست حدود نيم ميليون خنك كننده معمولي كافي نيست به نظرتون؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ace pick (21-01-16)
میتونی این خنک کننده رو بگیری . ارزونتر هستبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mohamad.j برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Green GLC240-A
230
من از هشت تومن بيشتر نميتونم بدم واسه كل سيستم گزينه هايي كه شما گفتين خيلي گرونترن از اونايي كه من نوشته بودم. نسخه هاي ارزونترشون وجود داره؟ اگه نه مجبورم گرافيك رو ضعيفتر كنم
ace pick (21-01-16)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks