Wow سیستم کمی بقیه قطعاتش کم جون شد
ATI 5750 به نظرم انتظار منو براورده کنه با قیمت 170 لطفا با این کارت بقیه سیستم را جمع کنید
مادربرد MSI GF615M-P33 چطور میباشد؟
کاربر شهرسختافزار
Wow سیستم کمی بقیه قطعاتش کم جون شد
ATI 5750 به نظرم انتظار منو براورده کنه با قیمت 170 لطفا با این کارت بقیه سیستم را جمع کنید
مادربرد MSI GF615M-P33 چطور میباشد؟
|
|
دوست عزیز من به شما توصیه میکنم اگه برای گیم میخواهی سراغ 5750 نرو و همان 5770 را بگیر .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط M@jiD.P30on برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
شما میتوانید هارد را به جای یک گیگا بایت 500 یا 750 بگیری و تفاوت پولش را بروی یک Athlon II X4 بگیری در این صورت عملکرد خیلی بهتری از کامپیوتر خواهید دید.
یک توصیه از من اگر کسی خواست به شما کارت 5750 را برای بازی بدهد من عقیده ام این است که میخواهد به شما جنس بیاندازد.
در ضمن این مادر برد مورد نظر شما اصلا ملدر برد مناسبی نیست اولا که از PCI Express 1.0 x16 استفاده میکنه ثانیا تنها از HyperTransport I پشتیبانی میکنه بعد شما گرافیک آنبرد اونهم یک گرافیک مربوط به زمان جنگهای داخلی امریکا را میخواهید چکار
اینم لینک سازنده این مادر برد خودتان ببینید چه مشخصات الکی داره
http://www.msi.com/index.php?func=pr...=&prod_no=1815
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
به نظر من همان سیستم DDR3 که دوستمان آقای Nima_hl پیشنهاد دادند خیلی بهتر است حد اکثر شما میتوانید یک هارد کوچکتر تهیه کنید و با پول آن یک پردازنده Athlon II X4 بر روی سیستم بگذارید
آخرین ویرایش توسط JEskandari در تاریخ 31-01-10 انجام شده است
M@jiD.P30on (31-01-10), nima_hl (31-01-10), ripek (31-01-10)
کاربر شهرسختافزار
خیلی گیم در سطح حرفه ای هم نمیخوام بزنم!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط JEskandari برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
هارد را اصلا نمیتونم کم کنم تازه تصمیم داشتم1.5 ترا بگیرم
من شیراز هستم واین 5770 ر ا با برند SAPPHIRE میدن 240 که اصلا خریدش بصرفه نیست (قیمت باقی مغازه ها رو نگرفتم فکرم نکنم کمتر باشه اینجا)
wow مادربرد را نمیدونستم کارت گرافیک آنبرد دارهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
آخرین ویرایش توسط M@jiD.P30on در تاریخ 31-01-10 انجام شده است
ripek (31-01-10)
دوست عزیز پس به شما پیشنهاد میکنم که DX11 را بی خیال شوید و به سراغ یک کارت مثل 4870 بگیرید که خیلی بهتر از اون 5750 هستش.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط M@jiD.P30on برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ripek (31-01-10)
کم جون نیست برای اون کارت گرافیکی تقریبا والانس هستش ( با 5770 اگر پلتفرم i7 هم ببندید تفاوت زیادی در فریم ریت بازیها در رزولیشن 1600*900 نخواهید داشت )برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط M@jiD.P30on برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ati 5750 از برند سافاری قیمتی حدود 190 تومن داره که گرافیک خوبیه ۱-۲ ساعت پیش با همین گرافیک در رزولیشن 1680 داشتم mass 2 رو به راحتی بازی میکردم ( پردازنده 425 آنلاک شده و مادربرد m3a770de )
این مادربرد انتخابی شما دارای pci-e gen1 هستش که احتمالا نتونه از قدرت کامل گرافیک استفاده کنه
البته مدار تغذیه پردازنده ضعیفی هم داره که ماکزیمم از پردازندههای 95 واتی میتونید استفاده کنید ( البته این ممکنه برای شما مهم نباشه و نخواهید پردازنده قوی روی این برد نصب کنید ولی نشونه ضعیف بودن قطعات مادربرد هستش که میتونه در طول عمر مادربرد و پردازنده موثر باشه )
Curtis (31-01-10), M@jiD.P30on (31-01-10), ripek (31-01-10)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks