SajjadKhati (29-05-14)
با سال خدمت اساتید محترم؛
دوست من قبل عید یه کارت گرافیک مدل GTX 770 oc 2gig خرید ولی بنابر دلایلی نتونست سایر قطعات رو بگیره و سیستم مد نظرشو جمع کنه. در حال حاضر هم از یه طرف وضع مالیش برای خرید بهترین قطعات متناسب با این کارت گرافیک کفاف نمی ده از طرف دیگه هم نمی تونه کارت گرافیک رو بزاره یه گوشه خاک بخوره! با این اوصاف ازتون خواهش می کنم یه راهنمایی بفرمایید که سیستمو با چه قطعاتی ببنده تا علاوه بر نهایت استفاده از قدرت این کارت گرافیک هزینه هم در حالت مینیمم باشه. فاکتورهای مهم هم که باید خدمتتون بگم اینا هستش:
1. دوستم به هیچ عنوان اورکلاک انجام نمی ده پس لطف بفرمایید توی پیشنهاداتون قطعات معمولی معرفی کنید.اینجوری فک کنم هزینه هم کمتر بشه.
2.همون طور که بالا هم گفتم هدف جمع کردن یه سیستم مناسب برای کارت گرافیک بالا با حداقل هزینه هستش برای همین میزان بودجه رو ذکر نکردم.
پیشاپیش تشکر میکنم بابت وقتی که جهت مشاوره میزارید.
SajjadKhati (29-05-14)
|
بیا گلپسر :
مادربرد : Gigabyte GA-H81-S2PH
245 تومن
سی پی یو : i3 4130
380 تومن
رم : Kingston HyperX 2*4GB 1600Mhz
270 تومن
هارد : Western Digital Blue 500GB
160 تومن
پاور : Green 600 A-HP
265 تومن
موس و کیبرد و یه کیس 70 تومنی و یه رایتر 60 تومنی با هم میشن 160 تومن
حدودا 1.5 تومن شد
البته بگم این کمترین وسایل ممکنه که کیفیت هم داشته باشه وگرنه میتونی قطعات رو از نسلای قدیمی تر و یا بی کیفیت تر برداری که ارزونتر دربیاد اما پیشنهادم این نیست (نه که فک کنی ایناهایی که گفته شد خیلی کیفیت دارن . نه . در حد ممول ان و حتی واسه گرافیک 770 در سطح خیلی پایین تری ان)
البته بازم پیشنهاد میکنم حداقل cpu تو قویتر کنی و یه 4440 بگیری وگرنه گرافیک 770 با 4130 کاهش کارایی وجود داره مخصوصا هم که از Nvidia ست
با تشکر خدمت آقا سجاد(گلپدربرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید )
آقا اگه فقط سی پی یو رو یه i5 4440 بگیره همه چی حله؟یعنی می تونه بازی های روزوو با خیال راحت اجرا کنه؟
SajjadKhati (29-05-14)
بله کفایت میکنه .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط ali92745 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
*MoJtAbA* (29-05-14), ali92745 (29-05-14), hamed 111 (29-05-14), SajjadKhati (29-05-14)
آقا شرمنده یه سوال دیگه داشتم؛
بعد از گفتن سیستم پیشنهادی شما و هزینه اون به دوستم،گفت میتونه تا دو تومن کنار بزاره واسه خرید.حالا با توجه به این که سیستم پیشنهادی شما تقریبا 1.5 میشه و با فرض خرید یه سی پی یو i5 4440 که جمعا حدودا 1.7 میشه،شما پیشنهاد می کنید با 300 تومن باقی مونده چه قطعه یا قطعاتی جایگزین سیستم پیشنهادی بشن؟
با تشکر
SajjadKhati (29-05-14)
مادربرد : Gigabyte GA-H87-HD3
400 تومن
سی پی یو : 4440
600 تومن
رم : Corsair Vegance 2*4GB 1600MHZ
330 تومن
هارد : Western Digital Black 1TB
280 تومن
بقیه ی قطعات هم که همون بالا گفته شد
اگه یه 100 تا 150 تومن بازم بیشتر خرج میکنی و هم دوس داری مادربرد نسل جدید رو برداری ، صب کن مادربرد Gigabyte G1.Sniper H6 بیاد و اینو بگیر . البته ملوم نیست کی میرسه و با چه قیمتی اما رنج قیمت اش باید حول و هوش 500 تا 550 باشه
آخیش حالا شد سیستم جم و جور برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
|
سجاد جان پیشنهادت خوبه . فقط رم رو hyperx پیشنهاد بده . Corsair Vegance با اکثر بردهای سری هشت گیگابایت مشکل دارهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط SajjadKhati برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
*MoJtAbA* (29-05-14), ali92745 (29-05-14), SajjadKhati (29-05-14)
چرا اوستا امید؟
هت سینگایCorsair Vegance خیلی بهتر از HyperX هه
گیگا اگه از این رم به این مشهوری نتونه ساپورت کنه که باید فاتحه شو خوند
این مدل با z87-oc مشگل داشت . هیت سینک هایپر برای ایشون که اورکلاک نمیکنند کافیه . قیمتش هم مناسب تره . گارانتیش هم بهترهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط SajjadKhati برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
*MoJtAbA* (29-05-14), ali92745 (29-05-14), SajjadKhati (29-05-14)
چه مشکلی داشت؟ شاید اصلا خراب بود اون قطعه . وگرنه از همه ی DDR3 باید ساپورت کنه
این و اون نداره که
هت سینک قویتر ، یکی از کارایی اش برا اورکلاک هه . کاربرد دیگه اش تو طول عمر بیشتره. اگه اورکلاک بود که بالای 1600 باید پیشنهاد میشد
به هر حال تو این رنج قیمت ، بجز این کورسیر ، میتونم G.Skile Sniper 2*4GB 1600MHZ پیشنهاد کنم با قیمت حدودی 350 که نمیدونم تو بازار موجود هست یا نه (اگه باشه که عالی میشه)
تو این رنج قیمت بجز این دو تا ، پیشنهاد دیگه ای ندارم
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks