برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط SajjadKhati برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ممنون. احتمالا پردازنده رو 3900 میگیرم با این تفاسیر
کاربر شهرسختافزار
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط SajjadKhati برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ممنون. احتمالا پردازنده رو 3900 میگیرم با این تفاسیر
SajjadKhati (30-12-19)
|
|
سلامی مجددبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Roger20 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
من نظر خاصی ندادم . چیزی که گفتم ، گفته ی سایت با همزمانی نرم افزار ، طبق گفته ی شما بود .
گفته ی سایت هم بصورت عمومی بود . گفتم که ، بصورت تخصصی ، باید توی لینک اول برین و ورژن نرم افزار و همچنین بقیه ی شرایط را انتخاب کنید تا بهتون پردازنده ی مورد نیازتون را پیشنهاد بده.
آخرین ویرایش توسط SajjadKhati در تاریخ 30-12-19 انجام شده است
Roger20 (30-12-19), Speed Racer (30-12-19)
کاربر شهرسختافزار
درود بر شما
لینک ها رو مطالعه کردم و فکر می کنم برای کار فعلیم 3800 کافی باشه منتهی اگر بخوام آینده نگری کنم و نیاز به ارتقا رو به زمان دورتری بندازم شاید انتخاب 3900 عاقلانه تر باشه. در مورد هزینه هم برام امکانپذیر هست. نظر شما چیه؟
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks