سلامبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Roger20 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
این exsi ای که گفتین ، نسخه های مختلف داره . همچنین آپشن های مختلفی هم داره . من باهاشون آشنا نیستم .
بنابراین خودتون برین در لینک زیر و نسخه ی مورد نظر و همچنین گزینه های دیگه تون را انتخاب کنین و بعد گزینه ی "upgrade and view result" را بزنین و در تمام صفحات ، چک کنین که کدوم پردازنده را بهتون پیشنهاد میکنه .
یا در واقع چک کنید که پردازنده های ryzen یا threadripper را پیشنهاد میکنه یا نه .
یا اینکه پردازنده های سرور رو مناسب میدونه .
همینطور لینک زیر را هم ببینین :
https://docs.vmware.com/en/VMware-vS...4679202FC.html
همچنین برای vcenter هم :
Hardware Requirements for the vCenter Server Appliance and Platform Services Controller Appliance
این طور که شما گفتین دو exsi و یک vcore و همچنین بقیه ی نرم افزارهایی که گفتین و اون طور که سایتش میگه ، حداقل باید پردازنده ی 8 هسته ای باید بگیرین (12 یا 16 هسته ای پیشنهاد میشه) .
همچنین حداقل 24 گیگ رم باید بگیرین (32 گیگ یا بیشتر پیشنهاد میشه) .
البته من این پیشنهاد ها را طبق اطلاعات کلیِ اون سایت گفتم و همچنین اینکه شما گفته بودین بصورت همزمان چند تا از این نرم افزارها و ماشین مجازی را اجرا میکنین .
اما از اطلاعات جزئی و تخصصی این نرم افزارها اطلاعی ندارم و بنابراین باید تحقیق و بررسی کنید که این اطلاعاتی که گفتم ، چقدر صحیح هست . و اینکه چه پردازنده ای را باید بگیرین . آیا فقط سری سرور را ساپورت میکنه یا نه و ... .

Bookmarks