دوست عزیز،شما رنج قیمت رو واسه مادربرد بفرمایید تا راهنمایی لازم رو خدمتون ارائه بدیم.
اگر مادربرد با هدف دور اندیش و حرفه ای میخواهید،می بایست حداقل از سری چیپست Z68 خریداری کنید که بعدها واسه اورکلاک پردازنده های سری K مشکلی نداشته باشید و همچنین در چیپست سری Z میتونید علاوه بر قابلیت های سری P ،از امکاناتی همانند Switchable Graphics (جهت سویچ بین گرافیک اصلی سیستم و گرافیک مجتمع پردازنده و استفاده بهینه از Intel Quick Sync Video و توان مصرفی پایین تر ) و Intel Smart response جهت بکارگیری SSD cacheبهره ببرید!
----------
شایعه ازراک که بعد از چندسال از کار میفته کاملا بی اساسه...دلیل فنی این موضوع بر میگرده به اهداف بازار ازراک که "ارزان قیمت به بالا هست" و در بردهای رده پایین برای اینکه قیمت تمام شده برای کاربر پایین تر از سایر رقبا بشه،میاد از قطعات با کیفیت پایین تر استفاده میکنه؛در عین حال در مادربردهای رده متوسط به بالای خودش از با کیفیت ترین قطعات استفاده میکنه. من خودم هنوز یه برد ازراک 478 دارم که سر پا کار میکنه و مشابه ASUS اون سوخته و برعکس!!! موضوعی که قطعی هستش اینه که برای یوزر عادی،در محدوده بودجه 100 تا 400 تومن، در برند هایی مثل ازراک،بایوستار،MSI...مادربرد های با کیفیت مشابه ASUS رو میشه با نرخ پایین تری خریداری کرد!
-----------
در مورد تکنولوژی های اختصاصی مثل TurboV , Auto Tuning , GPU Boost , MemOK , EPU هر تولید کننده ای گزینه های مختص به خودش رو داره با نام های مختلف...و تفاوتشون اهمیتی نداره واسه کاربر نهایی
برد ASUS P8h67 امروز 205 تومن هستش! در حال حاضر قیمت ها رو باید ثانیه ای چک کرد و اصلا به قیمت سایت ها اعتماد نکنید با اوضاع کنونی،99% قیمت ها فاقد اعتبار هست.
-------------
تفاوت قیمت Asrock H61 i Cafe با مورد نامبرده ایسوس،مطمئن باشید که حداقل 45 تومن هستش تفاوت GDDR3 با GDDR5 حدود 5 تا 10%

Bookmarks