عزیز حقیقت اینه که شما تصمیمتون رو گرفتین و فقط میخواهید یه نفر دیگه هم فکرتون رو تائید کنهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط MVP برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
مادربرد گیگابایت بهترین مادربرد و پردازنده 1090 هم قویترین پردازنده دنیاست برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
الان اگر من 1000 صفحه توضیح بدم و 100000 مدرک هم بیارم شما آخر میرین همینو میخرید پس خودتون رو به زحمت نندازید و همینا رو بخرید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
عضو VIP شهرسختافزار
من هم اگر بودم که مشکل بودجه نمیداشتم حتماً اینتل رو انتخاب میکردم مسلماً کارایی بهتری از 1090 داره اما اگر بخواهم از لحاظ علاقه شخصی انتخاب کنم که AMD رو انتخاب میکردم شما که کار زیاد خاصی انجام نمیدی که بخواهد کم بیاره پس 1090 بگیر خیالت هم راحت باشه همه چی رو جواب میده
Going To Change New HardWare Soon
MVP (20-10-10)
|
|
کاربر شهرسختافزار
نه آقا نیما اصلا اینطور نیست که شما میفرمایید اگر بنده تصمیم گرفته بودم که اینجا مشاوره نمیخواستمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط nima_hl برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
شما تو رنج 450 تومن و تو رنج 550 تومن بهترین مادربرد و CPU رو پیشنهاد بدین اصلا هم کاری ندارم اینتل هست یا AMD
450 ؟؟؟
550 ؟؟؟
کاربر شهرسختافزار
آقا نیما من مطمئنم که شما با این تجربه حتما کار خرید و فروش قطعات رو هم دارید اما آیا خداوکیلی اگر بخواین قطعه باسه خودتون و یا مشتری بخرید , گارانتی براتون مهم نیست ؟
بنده گیگا رو جدای از کیفیت , فقط و فقط به خاطر گارانتیش قبول دارم
راستش مادربردهای ازراک , DFI و حتی بایواستار هم خیلی عالیه اما خب سه تا 5 سال آواژنگ کجا و مثلا یکساله شاپ کجا
واقعا اگر یه مادربرد ازراک تو هر رنج قیمت به مشکل بخوره , گارانتی شاپ مادربرد رو عوض میکنه ؟
من یه تجربه بد از گارانتی دیجیتال دارم اونم اینکه اون موقعیکه مادربرد Asus P5Q تازه اومده بود با یه مشکلی که بدون دلیل باسه مادربرد پیش اومد بردم گارانتی , مادربردی که 4 ماه بیشتر کار نکرده بود رو گفت ضربه خورده (والا توی کیس نمیدونم چطوری مادربرد ضربه میخوره) و جلوی خودم لیبل گارانتی رو کند اون موقع من 170 پول مادربرد رو دادم و هنوزم که هنوزه مادربرد رو دارم و انداختم گوشه خونه
باز بگید فلان برند قیمتش خوبه منم اینو میدونم که اگه بخوام معادل یه مین گیگا مثلا DFI یا ازراک یا ... با مشخصات برابر بردارم یه 60-70 تومن میتونم کمتر هزینه کنم اما میام فکر اینو میکنم که آیا اگه یکسال دیگه مادربرد به هر علی به مشکل خورد آیا گارانتی جوابگو هست یا خیر ؟
با این تفاصیر بعد از 10 سال از برند Asus به خاطر گارانتیش دست برداشتم در عین حالیکه اسوس واقعا مادربردهای عالی تولید میکنه و رو به گیگا آوردم
من نمیدونم بقیه دوستان جدای از انتخاب قطعات چقدر به گارانتی اهمیت میدن ؟
اینم میدونم که گارانتی تو ایران یعنی صفر اما خودم رو گارانتی قطعات سخت افزاری بسیار حساس هستم و همیشه سعی میکنم قطعه ای که میخرم گارانتیش عالی باشه
سپاس برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
در حاضر خرید و فروش قطعات کامپیوتر برام سرگرمیه ولی قبلا بیش از 20 سال حرفم واردات و فروش قطعات کامپیوتر بودهآقا نیما من مطمئنم که شما با این تجربه حتما کار خرید و فروش قطعات رو هم دارید اما آیا خداوکیلی اگر بخواین قطعه باسه خودتون و یا مشتری بخرید , گارانتی براتون مهم نیست ؟
گارانتی هم بسیار برام مهمه برای همین قطعات شرکت شاب رو توصیه میکنم و برای خودم و نزدیکانم هم از همین قطعات استفاده میکنم
زیاد هم قبول نداشته باشید ، یه سرچ روی نت و همین فروم بفرمائید شکایت از قسمت گارانتی و مشکلات دوستان کم نیست ( البته شخصا هم این مشکلات رو با آواژنگ داشتم )بنده گیگا رو جدای از کیفیت , فقط و فقط به خاطر گارانتیش قبول دارم
بنده تا بحال مادربردی با گارانتی یکساله از شاب ندیدم و تا اونجائی که میدونم همیشه این گارانتی 2 ساله بودهراستش مادربردهای ازراک , DFI و حتی بایواستار هم خیلی عالیه اما خب سه تا 5 سال آواژنگ کجا و مثلا یکساله شاپ کجا
به تجربه بهم ثابت شده بردی که چند ماه اول مشکل پیدا نکنه معمولا چند سال به راحتی کار میکنه
حالا شما میخواهید خیالتون راحت باشه میتونید پول بیشتر پرداخت کنید و از بیمه شرکت آواژنگ استفاده کنید
توی این چند هزار برد ازراکی که در این یک سال گذشته پخش کردیم فکر کنم حدود 10-20 تا برد مشکل داشت که 2-3 تاش خارج از گارانتی اعلام شد ( به دلیل شکسته بودن برد ) و مابقی تعویض یا مرجوع شدواقعا اگر یه مادربرد ازراک تو هر رنج قیمت به مشکل بخوره , گارانتی شاپ مادربرد رو عوض میکنه ؟
برد dfi خراب هم بنده تا بحال ندیدم که بتونم در موردش صحبت کنم
همین هفته هم یکی از آشناها از پاساژ پایتخت نوت بوک اپل خریده بود که یک لک کوچیک (موقعی که صفحه تاریک بود ) داشت که اونم شرکت براش کامل عوض کرده بود
شما مطمئن باش اگر این شرکت مشکل داشت طی این سالها روی نت حتما مطرح میشد ، بنده که تا بحال موردی ندیدم ( اگر شما یا دوستان دیدید بنده رو هم در جریان بگذارید )
یه مین 770 گیگا الان حدود 130-140 تومنه یه مین ازراک 770 هم 60-70 تومنه من باشم ازراک رو میخرم ماکزیمم به قول شما 2 سال دیگه خراب میشه میندازمش سطل آشغال و با اون 70 تومن که از 2 سال پیش پس انداز کردم یه مین خیلی جدیدتر با امکانات بهتر باز هم ازراک میخرمباز بگید فلان برند قیمتش خوبه منم اینو میدونم که اگه بخوام معادل یه مین گیگا مثلا DFI یا ازراک یا ... با مشخصات برابر بردارم یه 60-70 تومن میتونم کمتر هزینه کنم اما میام فکر اینو میکنم که آیا اگه یکسال دیگه مادربرد به هر علی به مشکل خورد آیا گارانتی جوابگو هست یا خیر ؟
دلیل نداره یه مین 70 دلاری گیگا رو به دو برابر قیمت بخرم شاید در آینده خراب بشه یا نشه
تا 2 سال دیگه هم اینقدر تکنولوژی و قطعات جدید اومده که بهترین مادربرد امروزی هم خز شده
عزیز جان به قول مولا حق گرفتنیه ، شما اگر نتونستی حقتو از اون شرکت بگیری کم لطفی خودت بودهاینم میدونم که گارانتی تو ایران یعنی صفر اما خودم رو گارانتی قطعات سخت افزاری بسیار حساس هستم و همیشه سعی میکنم قطعه ای که میخرم گارانتیش عالی باشه
تا بحال نشده گارانتی هیچ شرکتی بتونه منو بپیچونه و حتی با جنگ و شکایت حقم رو ازشون گرفتم ( البته به جز یک مورد که شرکت کاملا جمع شده بود )
----------------------------------------------------
ممکنه بین 100 تا یوزر یکیشون با قطعه ای مشکل پیدا کنه و در بدترین شرایط هم مجبور بشه ضرر بده ولی این بنظر من بهتر از اینه که 100 تا یوزر پول بیخود تو حلقوم این شرکتها بریزند
یک مادربرد ممکنه 200 هزار تومن قیمت داشته باشه ولی 100 تا 70 تومن میشه 7 میلیون تومن برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
باز اگر جائی رو ناقص جواب دادم یا سئوالی دارید بفرمائید
سیستم بالای 500 که قبلا معرفی کردمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط MVP برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
intel i7 930 ~330
DFI LANPARTY JR X58-T3H6 ~190
pccooler 1216x 54
سیستم ارزونتر پیشنهادم اینه
asrock 870 extreme3 120
amd phenom ii x6 1055T 220
pccooler 1216x 54
بنظرم سیستم بین اینها برای کار شما پول حروم کردنه
MVP (20-10-10)
خوب من در تمام موارد حرفهای دوست عزیزمان نیما را تایید میکنم .فقط یک نکته را ذکر کنم که اول گفته بودید
آینده نگری هم مد نظر باشه واون اینه که هیچکدام از مادربردهایی که الان در بازار هستند نباید انتظار داشت که
در آینده قابلیت ارتقاع داشته باشید زیرا تا پایان سال 2011 اینتل سوکت پردازنده ها را عوض میکند و AMD هم با
ارایه بولدوزر احتمالا این کار را میکند .
پس به نظر من اصلا عاقلانه نیست به خاطر نام یک برند مبلغ بالاتری هزینه کنید. و بهتر است بجای هزینه بابت
گارانتی خاص یک شرکت و یا برند خاصی به قطعات خاص بکار رفته در برد توجه کنید بخصوص آنکه تجربه شخصی
من این است تمام مادربردهایی که با آنها کار کردم و به گارانتی کشیده شده اند در یک ماه اول دچار مشکل
شده اند .
MVP (20-10-10)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks