آقا نیما من مطمئنم که شما با این تجربه حتما کار خرید و فروش قطعات رو هم دارید اما آیا خداوکیلی اگر بخواین قطعه باسه خودتون و یا مشتری بخرید , گارانتی براتون مهم نیست ؟
بنده گیگا رو جدای از کیفیت , فقط و فقط به خاطر گارانتیش قبول دارم
راستش مادربردهای ازراک , DFI و حتی بایواستار هم خیلی عالیه اما خب سه تا 5 سال آواژنگ کجا و مثلا یکساله شاپ کجا
واقعا اگر یه مادربرد ازراک تو هر رنج قیمت به مشکل بخوره , گارانتی شاپ مادربرد رو عوض میکنه ؟
من یه تجربه بد از گارانتی دیجیتال دارم اونم اینکه اون موقعیکه مادربرد Asus P5Q تازه اومده بود با یه مشکلی که بدون دلیل باسه مادربرد پیش اومد بردم گارانتی , مادربردی که 4 ماه بیشتر کار نکرده بود رو گفت ضربه خورده (والا توی کیس نمیدونم چطوری مادربرد ضربه میخوره) و جلوی خودم لیبل گارانتی رو کند اون موقع من 170 پول مادربرد رو دادم و هنوزم که هنوزه مادربرد رو دارم و انداختم گوشه خونه
باز بگید فلان برند قیمتش خوبه منم اینو میدونم که اگه بخوام معادل یه مین گیگا مثلا DFI یا ازراک یا ... با مشخصات برابر بردارم یه 60-70 تومن میتونم کمتر هزینه کنم اما میام فکر اینو میکنم که آیا اگه یکسال دیگه مادربرد به هر علی به مشکل خورد آیا گارانتی جوابگو هست یا خیر ؟
با این تفاصیر بعد از 10 سال از برند Asus به خاطر گارانتیش دست برداشتم در عین حالیکه اسوس واقعا مادربردهای عالی تولید میکنه و رو به گیگا آوردم
من نمیدونم بقیه دوستان جدای از انتخاب قطعات چقدر به گارانتی اهمیت میدن ؟
اینم میدونم که گارانتی تو ایران یعنی صفر اما خودم رو گارانتی قطعات سخت افزاری بسیار حساس هستم و همیشه سعی میکنم قطعه ای که میخرم گارانتیش عالی باشه
سپاس برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید

Bookmarks