سلامبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط MVP برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کاربری این سیستمها چیست و اگر قیمت قطعات رو هم دارید بفرمائید
کاربر شهرسختافزار
سلام
میشه بگین سه قطعه سیستم اول چند درصد با سیستم دوم از همه لحاظ (سرعت-قدرت-آینده نگری) قویتره ؟
سیستم اول :
PHENOM II X6 1090T
Gigabyte 890GPA UD3H
ADATA 4GB 1600 Gaming dual
سیستم دوم :
Intel Core i5 750
GIGABYTE P55-USB3
ADATA 4GB 1333 Gaming dual
اگر شما بودید کدوم یک رو انتخاب میکردید ؟
ممنون برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
|
|
سلامبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط MVP برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کاربری این سیستمها چیست و اگر قیمت قطعات رو هم دارید بفرمائید
کاربر شهرسختافزار
راستش من یه مقدار سعی میکنم همیشه سیستمم به روز باشه
با نرم افزارهای میکس رو مونتاژ و ویرایش فیلم هم کار میکنم + فتوشاپ در حد نیمه حرفه ای
گیم هم بازی میکنم
به نظر شما تعویض اینتل به AMD عاقلانه هست یا خیر ؟
برای این کاربری بله عاقلانه هستش ولی نه 1090 به قیمت حدود 330 تومنبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط MVP برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
شما یدونه 1055 بگیر که با یه آورکلاک (بدون ولتاژ) با همون قدرت 1090 (در حالت دیفالت) به راحتی میتونه کار کنه ولی قیمت حدود 100 تومن ارزونتره ( 1090 بیشتر به درد آورکلاکرهای حرفه ای میخوره )
البته شما اگر زحمت بکشید بودجه و مشخصات سایر قطعاتتون مانند گرافیک و پاورتون رو هم بفرمائید بهتر میتونم راهنمائی کنم
MVP (19-10-10)
کاربر شهرسختافزار
گرافیکم 5770 Vapor-X سری اورکلاک ادیشن هستبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط nima_hl برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
پاور 585 گرین هست
هارد 1 ترا وسترن دیجیتال بلک
DVD RW هم پایونیر هست
حالا اگر پردازنده رو 1090 فرض کنیم پاور کم نمیاره با بقیه مشخصات سیستمی که خدمتتون عرض کردم ؟
بودجه هم مشکلی نیست
ممنون از شما برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
نه عزیز پاور برای هیچ پردازنده ای کم نمیارهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط MVP برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اگر بودجه مشکلی ندارید و میخواهید 1090 بگیرید بهتر میدونم که اینتل بگیرید ، البته نه i5 بلکه i7 و اونم روی پلتفرم 1366برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
پیشنهادم این قطعات هستش
intel i7 930 ~330
DFI LANPARTY JR X58-T3H6 ~190
3*2gb elixir 1600 ~160
اگر برای این سیستم یک فن pccooler 1216x به قیمت حدود 54 تومن هم بگیرید به راحتی میتونید تا 3.6 به صورت 7/24 آورکلاک کنید که به راحتی سیستمهای قبلی رو از همه لحاظ میخوره برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
|
|
کاربر شهرسختافزار
آقا نیما ممنون که راهنمایی میفرماییدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط nima_hl برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اما سوالم اینه که منظور شما اینه که i7 930 از 1090 قویتره یا به خاطر اینکه اینتل هست شما پیشنهاد میدید ؟ اگه میشه توضیح بدین
کلا نظرتون در مورد 1090 چیه ؟ اگر شما بخواین بین 1090 و i7 930 یکی رو انتخاب کنید کدومش رو انتخاب میکنید ؟ چرا ؟
آخرین ویرایش توسط MVP در تاریخ 19-10-10 انجام شده است
والا از خدا که پنهون نیست بنده amd fan تشریف دارم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط MVP برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ولی توی مشاوره این مطلب رو داخل نمیکنم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
شما اگر مشکل بودجه ندارید ( که فرمودید ندارید ) قطعا 1366 بهتره
رم 3 کاناله ، 2 تا pci-e 16x ، باندهای عریض ارتباطی پردازنده و سایر قسمتها و .........
اگر من باشم و باز تاکید میکنم بودجه هم مهم نباشه قطعا 1366 انتخاب اولم خواهد بود
اگر خوب توضیح ندادم یا سئوالی بود بفرمائید
MVP (19-10-10)
کاربر شهرسختافزار
ممنون نیما جان خیلی استفاده کردم از بیاناتتون
فقط اگه میشه یه مادربرد گیگا باسه اینتل 1366 و یکی باسه AMD با ساپورت 6 هسته ای تا 220 تومن معرفی کنید (گیگا رو به خاطر گارانتیش عرض کردم)
بقیه دوستان نظری , پیشنهادی احیانا ندارن ؟
کاربر شهرسختافزار
راستی نیما خان یه مسئله ای که هست اینه که اگر بخوام i7 رو انتخاب کنم , یه مادربرد خوبش (مثلا از برند گیگا) رو باید 300 و به بالا هزینه کنم که خیلی زیاده و یا باید اگر کم هزینه کنم باید از برندهای دیگه استفاده کنم
در صورتیکه اگه AMD انتخاب بشه تو رده 200 تا 230 یه مادربرد توپ گیگا رو میشه خرید (اصلا کاری به اورکلاک ندارم منظورم اینه که یه مادربرد با امکانات زیاد میشه خرید اگر چه اون امکانات شاید بعدا بدرد بخوره)
شما با این دو مطلب موافقید یا خیر ؟
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks