لینک زیر درباره کراس فایر کارت های مختلف توضیح داده است
Radeon R9 290X News - Complete List Of AMD CrossFire GPU Combinations
لینک زیر درباره کراس فایر کارت های مختلف توضیح داده است
Radeon R9 290X News - Complete List Of AMD CrossFire GPU Combinations
|
|
متاسفانه من مدتی هست که نمیتونم سایت Game-Debate رو باز کنم و نمیدونم چرا اینطوری شده.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
نظر خودتون درباره ی کراس این دوتا کارت چیه؟
یک توضیح بدم درباره نظرات دوست خوبم جناب lorn . به نظرم پیشنهادات بسیار خوبی مطرح کردند . من هم باهاشون موافقم . ولی اگر قصد خرید r9 270x دارید . مدل گیگابایت r9270x-oc با خنک کننده محشر windforce واقعا عالیه . اکثر سایت ها سخت افزاری هم تاییدش کردند . چند تا از کاربرای همین انجمن هم تهیه کردند و رضایت کامل دارند .
متاسفانه به دلیل قیمت گذاری بالای روی محصولات amd و جو همیشگی نا مطلوب مزید به علت شده که اینتل بیحساب فروش بالایی داشته باشه . اینتل به نظرم نسبت به خریداران بیشمار ایرانی همیشه بی تفاوت بوده .
امیدوارم شرکت آواژنگ مثل سابق با واردات پردازنده های AMD بتونه . قیمت رو استیبل کنه .
خودم نظرم روی Sapphire R9 270 Dual-X OC هست.قیمت مناسب با خنک کننده ی خوبی هم دارهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
AMD>INTEL (04-06-14)
سافایر محصول خوبیه . ولی گارانتی درستی ندارد . پیشنهاد میکنم بنچمارک ها و دمای کارت گیگابایت رو ملاحظه کنید . باز میل خودتون هست .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط ABS92 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
از سال 79 که من کارم رو در سخت افزار شروع کردیم . گیگابایت شرکتی بوده همیشه کیفیت محصولاتش عالی بود .
GIGABYTE - کارت گرافیکی - ATI - PCI Express Solution - Radeon™ R9 200 series - GV-R927OC-2GD-GA
از کولر عالی شرکت گیگا مطلع هستم و عملکرد عالیشو قبول دارم ولی چیزی که من باهاش مواجه هستم محدودیت بودجه و برای دو کارت 7850 و R9 270X کمبود کانکتور های پاور هست.پاور سیستم من 600 وات گرین هست که فقط دوتا 8 پین داره و یک کارت R9 270X به تنهایی دوتای اون رو اشغال میکنه(البته دوتا 6 پینش رو ولی فرقی هم نمیکنه)اما کارت R9 270 یک کانکتور 6 پین بیشتر نمیخواد و پاور سیستم هم از پس این کارت و 7850 برمیاد.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
AMD>INTEL (04-06-14)
|
|
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks