سلام. من میخوام یه سرور بخرم. از کجا بدونم قطعاتش مثل رم و ... اورجیناله و OEM نیست؟
کاربر شهرسختافزار
سلام. من میخوام یه سرور بخرم. از کجا بدونم قطعاتش مثل رم و ... اورجیناله و OEM نیست؟
|
|
resident (30-01-17)
کاربر شهرسختافزار
برای رم ها چطور؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کاربر شهرسختافزار
برای رمها باید تو سایت سازنده بریم یا همین hp ؟
همین HP .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط resident برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اون رمی که باید بری سایت سازنده OEM هست .
|
|
کاربر شهرسختافزار
متوجه منظورتون نشدم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
راستی OEM تقلبیه؟ منظور از OEM چیه؟
resident (31-01-17)
OEM تقلبی نیست . ولی از نظر قیمت پایین تر هستند و توسط HP ریجیستر نمیشن . از لحاظ سازگاری و عملکرد (تقریبا) تفاوتی ندارند .
PHP Code:http://h20566.www2.hp.com/hpsc/wc/public/home
resident (31-01-17)
کاربر شهرسختافزار
باید بهشون بگم تو پیش فاکتور ارسالی شماره سریال قطعات رو هم بفرسته، چک کنم اورجینال هست یا نه. بعد خرید کنم؟
روالش همینه؟
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks