سلام
گرافیک باید تست بشه .حتما باید ببنید بدون مشکل کار میکنه . بعد شما پاور سرور ممکنه تغذیه pcie نداشته باشه پس گرافیکی که تغذیه برق pcie میخوره را نمیتونید نصب کنید .

--------------
بله مشکلی نیست میتونید تهیه کنید در صورت داشتن شکاف توسعه خالی و مناسب
------------------------------
همون usb میتونید از tp-link تهیه کنید
------------------
برای اطمینان از پشتیبانی نوتوس هم به سایت گرین مراجعه کنید . اطلاعات تکمیلی وجود دارد
----------------------
برای پاور هم مدل دقیق رو قید کنید تا چک کنم .اینطوری بدون مدل نامبر نمیتونم نظری بدم .
-----------------------------------------------
برای کیس هم باید دنبال کیس هایی که برد atx با این ابعاد رو پشتیبانی کنند باشید .
12" x 10" (30.48cm x 25.4cm
سایت گرین رو برای کیس مناسب چک کنید .

- - - Updated - - -

سلام
گرافیک باید تست بشه .حتما باید ببنید بدون مشکل کار میکنه . بعد شما پاور سرور ممکنه تغذیه pcie نداشته باشه پس گرافیکی که تغذیه برق pcie میخوره را نمیتونید نصب کنید .

--------------
بله مشکلی نیست میتونید تهیه کنید در صورت داشتن شکاف توسعه خالی و مناسب
------------------------------
همون usb میتونید از tp-link تهیه کنید
------------------
برای اطمینان از پشتیبانی نوتوس هم به سایت گرین مراجعه کنید . اطلاعات تکمیلی وجود دارد
----------------------
برای پاور هم مدل دقیق رو قید کنید تا چک کنم .اینطوری بدون مدل نامبر نمیتونم نظری بدم .
-----------------------------------------------
برای کیس هم باید دنبال کیس هایی که برد atx با این ابعاد رو پشتیبانی کنند باشید .
12" x 10" (30.48cm x 25.4cm
سایت گرین رو برای کیس مناسب چک کنید .

سلام مجدد امید آقای گل.

من تا اینجا یه جمع بندی کنم :
من کلی بررسی کردم، از حداکثر پهنای باندی که pcie 3 x8 داره تا قدرت و پهنای باند کارت گرافیک ها و.. فرکانس سی پی یو و رم و ساپورت main board و.. محاسبه باتل نکی که بین تمام اجزا ایجاد میشه و...
در نهایت رسیدم به مدل asus gtx 1050Ti که به برق جدا نیاز نداره و یجورایی میشه گفت روی کاغذ بهترین گزینه ای هست که میتونیم بگیریم برای این سخت افزار. گرافیک قوی تر عملا پول هدر دادنه چون باتل نک ایجاد میشه و از حداکثر قدرتش نمیشه استفاده کرد..
اگر مورد تائید شما هم هست که دیگه بره تو لیست خرید..؟

-------------------------

در مورد هیت سینک:
تو سایت گرین برای نوتوس 400 نوشته 2011 حالا نمیدونم این همون LGA2011 هست یا فرق دارن باهم؟

----------------------

در مورد پاور:
لینک مدل دقیق به همراه عکس پاور 500 واتی : کلیک کنید

از این 2 تا دارم. ببینید مناسبه یا خیر؟

-------------------

با تشکر برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید