سلام مجدد؛
من سوالاتم رو یک جا میپرسم، ببخشید که یه مقدار زیاده. من زیاد تو بخش سخت افزار حرفه ای نیستم و این سرور رو هم من جمع نکرده بودمش.

با کلی سرچ و دیدن بیلد هایی که دیگران برای این مدل بخصوص مادربورد زده بودن به دوتا کارت گرافیک زیر رسیدم :

۱- کارت گرافیک ایسوس مدل PH-GTX1050TI-4G
۲- کارت گرافیک AMD Radeon RX580

این دوتا کمترین باتل نک رو داشتن با cpu ما.

که خب main board ما نهایتا از PCIe 3 8x ساپورت میکنه. فقط 1050Ti میخوره بهش. برای rx580 فعلا مدلی که اوکی باشه پیدا نکردم اکثرا 16x هستن.

امید آقا کدوم این دوتا رو تائید میکنید؟؟

----------------------------------------------
برای کارت صدا هم مدل های کارکرده کریتیو تو دیوار پیدا کردم ولی اکثرا مشکلاتی دارن یا لقی داره قسمت کانکتورش. حالا یا دست دو تمیز پیدا میکنم یا یه نو میخرم.

کارت صدا کریتیو مدل Sound Blaster Audigy Fx

این مدل چطوره؟ با توجه به اینکه PCIe X1 هم هست و تقریبا اسلات آخر mainboard حساب میشه و بنظرم به کارت گرافیک و ... گیر نمیکنه.

--------------------------------
و اینکه کارت شبکه Wifi هم نداریم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید یسری کارت شبکه USB دیدم قیمتشون نسبتا بد نبود ولی اگه پیشنهاد خاصی دارید بفرمایید.

--------------------------------

در رابطه با هیت سینک هم فکر کنم نوتوس 400 از سوکت 2011 پشتیبانی میکنه، یه بررسی کنید ببینید چطوره. قیمت هاشم ماشالا همه فضاییه. و اینکه دوتا نیاز داریم ازشون و خیلی سنگین میشه. بنظرتون مشکلی برای mainboard درست نمیکنه؟؟

-----------------------------

دوتا پاور 500 واتی دارم که یکیش کاملا آکبنده. حیفم میاد ازش استفاده نکنم :) دور فنش بعد از حدود 1 دقیقه از روشن شدنش میاد پایین و صداش کمتر میشه.
بنظرتون از همین استفاده کنم ؟
اگر قرار باشه یک پاور جداگانه مناسب پیشنهاد بدید چیه؟
و اینکه کارت گرافیک اولی مثل اینکه به پاور جداگانه نیاز نداره؟ این خوبه یا بد؟ و اینکه در این صورت یه پاور 500 وات میتونه جوابه دو تا سی پی یو و 3 تا رم و یه گرافیک رو بده؟!

------------------------------------

در آخر هم قاعدتا میمونه کیس مناسب که اولا همه چیز داخلش جا بشه و هیت سینک هامون ازش نزنه بیرون! زیاد نور پردازی و این چیزاش اولویت نداره برام. حالا اگر مورد مناسبی در نظر دارید بفرمایید.

بسیار سپاسگزارم. برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید