AMD 2014 (03-04-14)
با سلام خدمت تمام دوستان عزیز
من می خواستم یه سیستم تا سقف 2.5 میلیون برای game بخرم که cpu ش حداقل core i5 باشه و فقط کیس (بدونه بدنه) اگه ممکنه راهنمایم کنید.
لطفا قیمت هر قطعه رو بنویسید
در آخر می خواسم ببینم از نظر شما الان زمان خوبی برای خریدن سیستم هست یا بهتره که صبر کنم؟؟؟
AMD 2014 (03-04-14)
|
قیمت های سقف بازار رو از لینک داخل امضام بردارید برای اینکه یه وقت گرونفروشی نکنن.
قیمت رو می بایست فروشنده به شما بده دوست گرامی.
قیمت کارت هم زیر 700 هست.
بله. زمان بدی نیست برای خرید.
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ممنون فکر نمی کردم اینقدر زود جواب بگیرمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
سیستمی که حسام جان معرفی کردند به نظرم انتخاب خوبیه برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
سلامبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mahdi. برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
وقتی شما سیستم برای گیمینگ میخواهید تهیه کنید مهترین پارامتر کارت گرافیک شماست
پیشنهادم یه همچین قطعاتی هستند
asrock H81M-GL ~190
intel i5-4440 ~540
2x4gb kingston 1600 ~220
asus 760 gtx dcii 2gb ~930
dvd liteon ~50
seagate 1tb 7200 ~190
green 600 ~240
این سیستم حدود 2360 در میاد ولی از من میشنوید اگر کاربرد سیستم گیم هستم پردازنده را i3 بردارید و گرافیک را به جای 760 مدل 770 خرید بفرمائید ( حدود قیمت 1220 )
سلام نیما جان ممنون از پیشنهادت
فقط چند تا سوال داشتم
اول این که مانیتور من یه مانیتور LG T720 قدیمی ی ) (رزولوشنش رو نمیدونم) میخواستم ببینم با این گرافیک هایی که پیشنهاد دادید مشکلی نداره؟؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
مطلب بعدی اینه که رم پیشنهادی تو و حسام فقط برندشون فرق داره ولی 90 تومن اختلاف بین قیمتی که تو گفتی با مال حسام وجود داره....؟؟
ممنون میشم جواب بدید
|
مانیتورتو کلاً بیخال شو که جواب نمی ده اختلاف قیمت بیشتر رو مدل مادربرد احساس میشه و بنظرم مدلی که حسام معرفی کرده انتخاب بهتری هستبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mahdi. برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks