استاد چیه بابا برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط rezaaghili برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
منم سئوال میکنم یه چیزی یاد بگیرم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ببین قبلا هم توضیح دادم یه مرتبه دیگه هم میگم ، پردازنده 925 و 965 و بقیه فنومها در واقع یه مدل پردازنده بیشتر نیستند
وقتی توی بایوس شما تنظیمات 925 رو عوض میکنید و اون رو به 3.4 گیگاهرتز آور میکنید مثل این میمونه که یه پردازنده 965 خریدید
1- در مورد چیپست مین برد هم در ردههای جدید شما تفاوتی در کارائی 770 یا 790 ندارید تفاوت بر میگرده به امکانات
مثلا شما با مادربردی با چیپست 770 نمیتونید ۲ عدد pci-e در حالت 16x داشته باشید ولی با 790 میتونید
که برای کراسفایر (یا sli) هم معمولا ارزش اقتصادی وجود نداره و تعداد کمی سیستم با این روش بسته میشه
2- در مورد رم هم الان روی سیستم خودم ۲ تا apacer 1066 cl7 هستش که 88 تومن خریدم و الان روی 1600 تنظیمش کردم اینم رم خوبیه و توی بازیها اختلاف فریمی با رمهای شما نداره برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ولی ممکنه دوستان علاقهای به تنظیم کردن رم نداشته باشند برای همین یه رم معمولی به قیمت حدود 120 تومن بنظرم پیشنهاد بهتریه
ممکنه مثلا در 3d studio سیستم با رم پیشنهادی شما اندکی بهتر عمل کنه ولی توی بازیها اختلاف چشمگیر نیست
3- اگر اینجور باشه خوب یه آنتک 1200 پیشنهاد میدیم خوب برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
دوستان میان اینجا که یه نظر کارشناسی بگیرند و ما نباید مانند کاسبهای بازار یه پاور خیلی بالا معرفی کنیم
پاور 585 گرین رو با 295 ، 5970 و کراسفایر 5870 تست کردم ( ۴ هارد ، ۴ تا فن و ۲ تا درایو ) بدون کوچکترین فشاری جواب داد ، نه افت ولتاژی داشت نه ریپلش بالا رفت
4- این دیگه از اون جوابا بودا برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید وقتی کسی میتونه با هزینه کمتر سرعت حدود ۲ برابر داشته باشه بنظرم فکر آینده زیاد منظقی نیست ، یه موقع دوستمون سیستم رو برای دانلود آفلاین یا سرور میخواستن اون موقع شاید بهتر بود هارد وسترن نصب کنند
بنده خودم رو آورکلاکر نمیدونم ، اگر آورکلاک هم میکنم در حدی هستش که از یه قطعه بدون فشار بتونم ماکزیمم بازده رو بگیرم در این ضمینه اساتید بزرگواری در فروم هستند که پیششون شاگردی میکنم
در هر صورت ممنون میشم زمانی که سیستمی رو میخواهید معرفی کنید سیستم بهینه نسبت به سیستم پیشنهاد شده قبلی باشه
تا دوستان پیشنهاد گیرنده گیج نشن برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید

Bookmarks