دو گیگ رم برای بازی های امروزی کاملا کافیه و بهتره رو گرافیک بحث بشه که اونم خوبه من تا حالا با مارک force3d کار نکردم پس نظری هم نمیدم که بد باشه اما می دونم که ارزونترینهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط nima_hl برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اگه من میخواستم سیستم ببندم کارت گرافیکو HD5770 انتخاب میکردم چون بازیهای امروزی کم کم داره dx11 میشه که اولیش هم dirt2 باشه اومد
4890 فرق آنچنان زیادی با HD5770 نمیکنه همینطور در تصویری که خودتون قرار دادید کاملا واضحه
به این تصاویر هم توجه کنید
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
شما بازی GTA IV رو تست کنیدیا حداقل به بازی متعارف نام ببرید که بیشتر از 2 گیگ رم بخواد
وقتی که IV رو benchmark کنید البته با کیفیت High می بینید که از رم 95% استفاده شده (2 گیگ رم و در ویندز 7 و xp 64bit )
اما شما سیستم بازی پیشنهاد دادید هماطور که اشاره کردید 1650x1050 باشه با کیفیت بالا پس اگه نگاه کنید میبینید که رم کمه و باعث کاهش بسیار زیاد فریم ریت میشه و همچنین در لود کامل جزئیات تصویر اختلال ایجاد میشه وخیلی کند لود میشه (من خودم اینو با 1 گیگ رم و 2 گیگ رم تست زدم با یه گیگ رم که اصلا تصویر درست لود نمیشد اونم با کیفیت پایین )
اگه دوست داشتید از IV یه benchmark با دو گیگ رم و چهار گیگ رم بگیرم و نشونتون بدم
البته فقط IV اینطور نیست اما در IV این مشکل راحت تر دیده میشه
اما 2 گیگ رم با بازی های دیگه نمیگم مشکلی نداره ولی خوب جواب میده حتی جدیدترین بازی ها برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید

Bookmarks