من که نفهمیدم شما هدف تون از فروش اون سیستم و تهیه این یکی سیستم چی بوده چون اگر از لحاظ اسم و برند چیزهای دیگه فرق کنند از نظر کارائی شاید حتی 10 % هم کارائی سیستم جدید بالا تر نره چون میشه گفت دقیقا مشابه همان قبلی اگر سیستم قبلی رو به قیمت نوع به دوست خودتون نداده باشید حتمی ضرر می کنید توی خرید سیستم جدید.
اما در باره سئوال ها که بیشترش رو نیما جواب داده این که چرا 5750 ارزون شما با چی مقایسه می کنید که می گید ارزان نسبت به چه چیزی ارزان تقریبا هم رده همان 250 قبلی که داشتید شاید کمی قوی تر در باره 128 بیت بودن تقریبا بعد از چیپ اصلی گرافیک و نوع رم های گرافیک پهنای باند حافظه مهمه که همین 128بیت یا 64 یا 256 و ... هست که شما میگید بدیهی که به عنوان سومین فاکتور که باید در نظر گرفته بشه هر چی بیشتر باشه بهتره
درباره رم ممونکس هم رم خوبی جدید هم نیست انفورماتیک گستر قبل از این که روی رم OCZ کار کنه روی این رم ها کار می کرد و چند سال پیش هم توی بازار ایران بود رم ارازن هم نیست و به همان مقدار که خوبه گران هم هست .
اما نظر خودم بگم نمی دونم بازی هم جز کارهای سیستم شما هست یا نه اگر باشه که به نظر من cpu رو بالا تر نبرید رم هم رم ارزون مثل اپیسر 4 گیگ بندازید در عوض کارت گرافیک رو بالا ببرید مثلا 5850 اینطوری حداقل یه جهش توی سیستم جدید تون ایجاد میشه وگرنه اگر سیستم بالا جایگزین بشه که به نظر من شما فقط سیستم تازه تون رو تازه کردین همین.
در اخر هم باید بگم فکر نمی کنم برای کارهای مثل مالتی مدیا و تدوین فیلم ati با انودیا فرقی داشته باشه شاید توی کارهای 3 بعدی و رندر کردن گرافیک های هم رده از این دو شرکت بشه گفت انودیا برتری هایی داره اما برای مالتی مدیا گمان نکنم

Bookmarks