سلام عزیزان
من مدتی قبل با راهنمایی اساتید یک سیسنم بستم و ازش رضایت داشتم که دیروز فروختم به یکی از دوستانم و العان موندم بی سیستم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
امروز رفتم دوباره کلی دنبال یه سیستم 1کم بالاتر از قبلی گشتم که مواجه شدم با کلی مطالب عجیب که فروشنده ها با قسم و آیه میگفتند...
خلاصه اون توضیحات این سیستم پایین و سوالاش هستش که لطفا اساتید نظر و راهنماییشون رو بگند چون شنبه میخوام برم واسه خریدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
توضیح: قبلا اینجا دوستان گفتند که برای مولتی مدیا و تدوین فیلم nvidiaبهتر ازatiهستش..
main: GIGA 770t-usb3
cpu: amd phenom 965
ram: 4gig gell 2*2 ddr3 1333
vga: gts 250 1gig
5000 hdd: sata
case: green
power: 585 green real
dvd rw: asus *2
و اما سوالات خیلی خیلی مهمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
1-مین برد: مین برد قبلیم 770tud3p بودش، فروشنده گفت که این مین بالا درست مثل همونه با همون امکانات اما جدیدتره و این میتونه usb3 رو هم پشتیبانی کنه آیا این حرف درسته و شما میگید مدل جدید رو بگیرم؟
2-سی پی یو : سی پی یو هم قبلا 945 بود. اما اینجا 965 خواستم. آیا همه 965 ها یک ورژن هستند و am3 هستند و بااین مین برد بالا مشکلی نداره؟
3-رم: در مورد رم یکجا گفتش که برند MEMONEX از GELL بهتره با قیمت 60 برای 2 گیگ اون هم 1600 . درصورتی که 1600 GELL خیلی از این قیمت بالاتر بود. آیا MEMONEX بزارم یا GELL ؟
4-گرافیک: یک فروشنده گفت که ATI از nvidia هم بهتره و هم ارزونتر،گفت میتونی توی سایت 3D mark و tams hardware برم تحقیق کنم تا مطمین بشم.
اون پیشنهاد داد که یک 5750 1gb ddr5 بردارم که خیلی بهتره از برند HIS با قیمت 187 تومن! فکر کنم 128 بیت بود.
سوال: این چرا اینقدر ارزونه؟ و 128 بیته بودنش خیلی مهمه؟ و آیا این برند برند خوبیه؟
(من برای گرافیک میخوام تا 200 هزینه کنم) gts2501gig ddr3 هم برند ladybird رو داشت، این برند چطور خوبه؟
5-پاور: مدل 585 گرین برای این سیستم راحت جواب میده؟ وچند مدل 585 گرین داریم و فرقش چییه؟ ( رآل و...)
6-دی وی دی رایتر: پیشنهاد 1فروشنده asus با گارانتی الماس بودش. چه مدلی از asus بگیرم؟
بی صبرانه منتظر راهنماییتون هستمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید

Bookmarks