ما اصلا بی خود نظر دایم نظرمون حروم شد من نمیدونم 4850 میخواد چی کار این همه پیغمبر صاف رفته جرجیس
خدا به خیر کنه شما سیستمو واسه 3d نمیخوای یحتمل قضیه چیز دیگست و ما سر کاریم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ما اصلا بی خود نظر دایم نظرمون حروم شد من نمیدونم 4850 میخواد چی کار این همه پیغمبر صاف رفته جرجیس
خدا به خیر کنه شما سیستمو واسه 3d نمیخوای یحتمل قضیه چیز دیگست و ما سر کاریم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
zonealarm (13-02-10)
|
|
کاربر شهرسختافزار
سلام ببخشید من در مورد کارت گرافیک اطلاعاتم کافی نیستبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط kakihot برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
نظر شما چیه؟ برای 3d شما چه کارتی پیشنهاد می کنی؟
کاربر شهرسختافزار
دوست عزيز. کارت گرافيک بيشتر توي بازيها کاربرد داره و واسه (اگر منظورتون رو درست فهميده باشم)کار بار نرم افزار 3DS Max کارت گرافيکي معمولي جوابگو هست.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط 3dmaxacad برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اگر مي خواين بازيها رو به نحو احسن اجرا کنيد بايد کارت گرافيکي حداقل از سري ATI RAdeon HD5xxx تهيه کنيد که حداقلش بالاي 150000 تومانه. اين ديگه به بودجه شما برميگرده.
کاربر شهرسختافزار
ممنون اگر ATI RADEON HD4850 بگیرم نظرتون چیه؟ و کدوم برند این کارت پیشنهاد می کنید؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط reza76622201 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ممکنه قیمت این کارت بفرمائید؟
البته من کمتر هدفم بازیه و بیشتر 3DMAX , acad , PHOTOSHOP
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks