برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Rezasam1 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدسلامبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Rezasam1 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
من تازه امشب قضیه این تاپیک را از جناب حسینی شنیدم و جالب ابنکه میبینم اینجا برای خودم هم زدند برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
رضا جان من الان حدود 9 ساله در فروشگاه آریانا در خدمت دوستان هستم
البته در دو ساله اخیر به دلیل بیماری خیلی حضور فیزیکی آنجا نداشتم ولی مطلبی که در مورد پردازنده های آنلاکی فرمودید با مدیریت و برنامه ریزی مستقیم بنده انجام شد ( خرید و بخش عمده ای از فروش )
پردازنده هائی که به عنوان آنلاکی در این فروشگاه فروخته میشد به دو صورت تهیه میگردید یک سری زمانی بود که ما استعلام دولتی با تعداد بالا داشتیم که موقع مونتاژپردازنده هائی که قابلیت آنلاک داشتند را جدا میکردیم و با مبلغ بالاتر میفروختیم
و یک سری بچ ویژه هم به صورت سفارشی خودمان وارد کردیم که از قیمت بازار حدود 10-15 تومان گرانتر برایمان تمام شد ولی 99% آنلاک کاملا استیبل بود
گمان نمیکنم در کل ایران ( چه در بازار چه در نت ) شخصی به اندازه من در مورد آنلاک کردن توضیح و اطلاعات در اختیار افراد قرار داده باشه و دوستانی که مستقیما از خود بنده هم این پردازنده ها را خرید میکردند کاملا توجیه بودند که چه کالائی در حال خرید هستند ( مدل و نوع پردازنده بدون آنلاک )
البته اگر در تاپیکهای قدیمی بنده جستجو بفرمائید تاپیک فروش این پردازنده ها با توضیحات کامل وجود دارد و آنهائی که با ضمانت شرکتها بوده با کارت گارانتی همان شرکت و مابقی طبق فاکتور گارانتی یک ساله ما را داشته
در پایان باید عرض کنم که ممکنه من به دلیل علاقه و وضعیت (مالی) شخصیم در این فروم و فروشگاه ساعتها وقتم را رایگان در اختیار دوستان قرار دهم و با این سواد اندکم سعی در کمک و راهنمائی دوستان داشته باشم ولی در فروشگاه نمیتونم از همکارانم انتظار داشته باشم با سود 1-2 تومن امورات جاری را رفع و رجوع کنند
اگر دوستان موردی در خصوص این فروشگاه داشتند بفرمایند در حد توان حلش میکنم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
پینوشت : چون زمان این تاپیک مربوط به چند ماه گذشته بود و موضوع جمع شده در خصوص مبحث اصلی تاپیک نظری نمیدهم و فقط لازم دیدم این مطالب جهت شفاف سازی عملکرد فروشگاه آریانا بیان شود

Bookmarks