اقای حسینی فراموش نکنید که اون CPU از قبل برای یک سیستم جدید که همونجا توسط همکارتون داشت اسمبل میشد باز شده بود ...! گفتید که یک Max CPU-Z بزن اگر بالای 5.4 بود برای سالار بر میدارم بعد که بنده با استفاده از یک پروفیل که قبلا توسط بچه های خوتون تنظیم شده بود پاز داخل بایوس لعود کردم و فقط کمی Vcore + ضریب دادم که 5.4 براتون اوردم بالا و یک بار برای 5.5 تست کردم که نشد ( روی همون پروفایل از قبل تنظیم شده) و بعد گفتید برای سالار بر میدارم......این نبود که 10 تا پردازنده بگیرید باز کنید دونه دونه تست کنید بعد هر کدوم که فرکانس بالا نزد جای آکبند به مشتری بدید...! هر کدوم که خوب بود برای خودتون نگه دارید.. درست نمیگم؟ + اگه اون روز من اونجا نبودم هصلا اون CPU تست نمیشد که بخواد حتی 5.4 بزنه...!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط saeed_hosseiny برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
آخه داریم میبینیم دیگه در جریان قرار نمیگیرند دیگه ! اینو همه میدونند ...نه عزیزم دادم به دوستم استفاده کنه و اینجور کالاها فقط به کاربران و مشتریهای خودمون که در جریان میگذاریم به فروش میرسه

Bookmarks