آقای حسینی اینکه بقیه چی کار میکنند یا اینکه تیم شما چند تا CPU خریدی ربطی چندان به بحث اصلی نداره به نظرم روش تمرکز نکنید که بحث منحرف نشه .

موضوع اصلی اینه که شما اگه خریدار ازتون نپرسه جنس دست دومه به عنوان نو میفروشید یا روی سیستم میبندید میره ( یعنی هیچ صحبتی در مورد اینکه دست دومه نمیکنید ) چیزی که نیما قیمت گرفته بوده 780 سی پی یو نو هست و چیزی که شما میگید تازه 40 تومن ارزون تر قطعه دست دومه ! قطعه دست دوم عرفاً 20 درصد پایین تر قطعه دست دوم عرفاً 20 درصد پایین تر به فروش میرسه ...

اینکه بقیه هم این کارو میکنند یا نه من فکر نمیکنم دلیل توجیه کننده ای باشه که منم بکنم ...

موفق باشید.
ارمان جان بگذار یه چیزی یادت بیارم و بعدش به جواب سوالت میرسی . یادتونه میاد توی دفترمون یه 2600K تستش کردید و 5.4 میزد و گفتید که اینو نمیخوام !!!!!! ؟؟؟؟؟ بعدش اینو چی کارش کردیم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ خودتون جواب رو میدونید اگر نمیدونید بهتون بگم که دادیم به تیم تا استفاده کنه و 5.6 میزد و دست سالار جان بودش . کالاهای اینجوری که شما عزیزان ازم درخواست میکردید رو باید بندازم دور ؟؟؟؟؟؟؟ یا 20 درصد کم کنم بفروشم ؟؟؟ 20 درصد رو از کی بگیرم ؟؟؟؟ از شما گرفتم . نه عزیزم دادم به دوستم استفاده کنه و اینجور کالاها فقط به کاربران و مشتریهای خودمون که در جریان میگذاریم به فروش میرسه . در مورد اون 20 درصد هم توافقیه همیشه یکی امکان داره براش نصرفه و اصلا میخواد 5 درصد زیر قیمت بفروشه اون دیگه مربوط به خودش میشه .
در ضمن کار بقیه به بنده ربطی نداره و من جواب دوستمون رو دادم .

اون خاطره رو هم گفتم که مدرک موثقی بود برای شما و خیلی جالب بود برام که نمیدونم چرا ارمان جان اگر چنین کارهایی اشتباه هستش اون روز چنین درخواستی کرده بودید ؟ من بلدم کارم رو عزیز ولی متاسفانه اینو یاد نگرفته بودم که چه مطلبی رو به چه کسی بگم

شما هم موفق باشید