ارمان جان بگذار یه چیزی یادت بیارم و بعدش به جواب سوالت میرسی . یادتونه میاد توی دفترمون یه 2600K تستش کردید و 5.4 میزد و گفتید که اینو نمیخوام !!!!!! ؟؟؟؟؟ بعدش اینو چی کارش کردیم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ خودتون جواب رو میدونید اگر نمیدونید بهتون بگم که دادیم به تیم تا استفاده کنه و 5.6 میزد و دست سالار جان بودش . کالاهای اینجوری که شما عزیزان ازم درخواست میکردید رو باید بندازم دور ؟؟؟؟؟؟؟ یا 20 درصد کم کنم بفروشم ؟؟؟ 20 درصد رو از کی بگیرم ؟؟؟؟ از شما گرفتم . نه عزیزم دادم به دوستم استفاده کنه و اینجور کالاها فقط به کاربران و مشتریهای خودمون که در جریان میگذاریم به فروش میرسه . در مورد اون 20 درصد هم توافقیه همیشه یکی امکان داره براش نصرفه و اصلا میخواد 5 درصد زیر قیمت بفروشه اون دیگه مربوط به خودش میشه .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط .D3VIL. برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
در ضمن کار بقیه به بنده ربطی نداره و من جواب دوستمون رو دادم .
اون خاطره رو هم گفتم که مدرک موثقی بود برای شما و خیلی جالب بود برام که نمیدونم چرا ارمان جان اگر چنین کارهایی اشتباه هستش اون روز چنین درخواستی کرده بودید ؟ من بلدم کارم رو عزیز ولی متاسفانه اینو یاد نگرفته بودم که چه مطلبی رو به چه کسی بگم
شما هم موفق باشید

Bookmarks