من کارت رو از کیفم در آوردم و در دست راستم گرفتم و با دست چپ سی پی یو رو اینور اونور میکردم ! شما هم سرتون پایین بود که من بهتون گفتم این تست شده سرتون رو بالا گرفتید با یه لبخند ملیح گفتید چطور مگه ؟ گفتم خودتون نگاه کنید بعد گفتید آره نیما جان سی پی یو تست شده !!بله این حکایت حقیقت داره و منکرش نمیشم . ولی نیما جان شما کی کارت در اوردی ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
واقعا ممنونم از اینکه انقدر به فکر اورکلاک ایرانید و این همه صداقت پیشه کارتون میکنید ! که من باید بیام تو مغازه سی پی یو باکس شده رو ببینم و خط های بست مادر برد رو رش ببینم و بعد از شما بپرسم که آیا این سی پی یو تست شده ؟ و تازه شما جواب بدید آره تست شده ! این یعنی اگه فهمید میگم اگرم نه که هیچ !در ضمن کجای کارم عدم صداقت توش بود و حتی به شما گفتم که این پردازنده 6.2 میزنه !!!!!
من فکر میکردم صداقت یعنی اینکه روزی که میام میگم سی پی یو میخوام برگردید بگید نیما جان یه سی پی یو هست بچه ها تست کردن 6.2 میره اونو میخوای ؟ شاید من اشتباه میکنم نه ؟
فشار ؟ والا الان احساس میکنم روی شما فشاره که اینطوری پست دادید و جبهه گیری کردید ! :دیبله عزیزم برای تیم 10 تا پردازنده خریداری شده ولی فکر نمیکردم نه گفتن من اینقدر روت فشار بیاره نیما جان . من تو رو دوست میدونستم و خیلی واضح امار تیممون رو دادم بهتون ولی خیلی برام جالب در اودم مطالبت .
متاسفانه قبلاً هم میگفتن که اگر میخواید تیم داشته باشید امار به دیگران ندید ولی من فکر میکردم عیبی نداره و میتونیم در کنار هم و با کمک هم خیلی چیزها رو تغییر بدیم ولی نظرم عوض شد و باید راه دیگه ای پیش بگیریم
من هم شما رو دوست خودم میدنستم وگرنه امکان نداشت یه بار بیام اون سمتی حتی برای سر زدن به شما نیام !
شما هم منو ببخشید که با اعتمادم باعث شدم این اتفاق بیفته !نیما جان منو ببخش که بهت امار دقیق دادم و همه چیز رو برات شفاف کردم
متاسفانه آدم ها ظاهری که همیشه نشون میدند را توی بحث های جدی و بعضاً دعوا میگذارند کنار . و من دلیلی نمیبینم که بخوام جواب همچین جمله ای را بدم ...دنبال یه سوژه بودید که یه ذره باحال جلوه بدید خودتون رو ؟؟؟؟

Bookmarks