درود
بله این حکایت حقیقت داره و منکرش نمیشم . ولی نیما جان شما کی کارت در اوردی ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ من داشتم حسابداری میکردم و شما گفتی پردازنده رو ببینم بنده هم بهتون نشون دادم وقتی ازم پرسیدید که این بسته شده بهتون گفتم بله خیلی واضح و شفاف این کجاش مشکل داره ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟. در ضمن کجای کارم عدم صداقت توش بود و حتی به شما گفتم که این پردازنده 6.2 میزنه !!!!! و همه چیز رو شفاف بهت گفتم وقتی ازم پرسیدی .
در ضمن کدوم یکی از شماها اورکلاک میکنید و وقتی میخواید کالاتون رو بفروشید میاید میگید که اینقدر اورکلاک کردم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ شاید فقط چند بار این کار و کردید .
در ضمن نیما جان شما رو فرستادم تا شاید توی بازار ارزونتر پیدا کنی و اگر به قیمت 740 تومان خریدید از ما نگید گرون دادیم . میخواید فقط تاریخهایی رو عنوان کنم که خیلی از همین دوستان چندین پردازنده خریدن و تست کردن و فروختن .
کالایی که توی بازار 780 تومان هستش رو به قیمت 740 به دلیل تست داریم میفروشیم ایا موردی توش هستش ؟ که حس پلیسی گرفته شما رو نیما جان . این خیلی تازگی داشت واست ؟
چند بار شد که شما اومدی که فلان کار و میخوام انجام بدید که من جواب نه دادم ؟؟؟؟؟؟؟ چند بار دیگه اومدید و درخواستهای دیگه داشتید ؟ همین دفعه هم گفتید خودم میخوام تستش کنم و میخوام باز نشده باشه و من گفتم حتما بهت زنگ میزنم نیما جان . اینها معنیش چیه که اینها رو متوجه نشدی عزیز . و به قول خودت رفتی توی فکر ؟؟؟ خیلی جای فکر داشت ؟
دنبال یه سوژه بودید که یه ذره باحال جلوه بدید خودتون رو ؟؟؟؟
بله عزیزم برای تیم 10 تا پردازنده خریداری شده ولی فکر نمیکردم نه گفتن من اینقدر روت فشار بیاره نیما جان . من تو رو دوست میدونستم و خیلی واضح امار تیممون رو دادم بهتون ولی خیلی برام جالب در اودم مطالبت .گفتند 10 تا سی پی یو هست که این یکیشونه ولی همرو که تست کردن بچه ها بالاترین رو خودمون بر میداریم 1 درجه پایین ترش رو میدیم به شما ! و من گفتم اگه امکان داره یکی از همون 10 تا که هنوز باز نشده رو به من بدید و گفتن که امکانش نیست .
متاسفانه قبلا هم میگفتن که اگر میخواید تیم داشته باشید امار به دیگران ندید ولی من فکر میکردم عیبی نداره و میتونیم در کنار هم و با کمک هم خیلی چیزها رو تغییر بدیم ولی نظرم عوض شد و باید راه دیگه ای پیش بگیریم
برای همه عزیزان ارزوی موفقیت میکنم
نیما جان منو ببخش که بهت امار دقیق دادم و همه چیز رو برات شفاف کردم

Bookmarks