داستان از جایی شروع شد که ما چند روزی بود تصمیم به خرید سی پی یو Core i7 3770K گرفته بودیم و پا شدیم رفتم به بازار کامپیوتر که بگردیم ببینیم وضع بازار چطوره ، طبق معمول اولین جایی که رفتم پیش آقای حسینی عزیز( لیون کامپیوتر ) بود .
به ایشون گفتم که من یک عدد از این سی پی یو میخوام گفتن امار بازارو داری ؟ من هم گفتم نه زیاد وقت ندارم و زیاد هم برام مهم نیست هر چی شما بگید اوکی ولی ایشون اسرار کردند که من برم و آمار در بیارم خلاصه ما رفتیم گشتیم و حتی 1 دونه هم از این سی پی یو پیدا نکردیم زنگ زدم آقای حسینی گفتم شما که میدونتی نیست چرا گفتی ما بریم بگردیم گفت میخواستم همینو بفهمی ولی من یکی برات ردیف میکنم بیا بگیر فردا !
2 روز بعد من به مغازه جناب حسینی واقع در مرکز کامپیوتر ولیعصر رفتم برای تحویل گرفتن سی پی یو و پرداخت پول وقتی رسیدم آقای حسینی سی پی یو رو جلوی من گذاشت و من هم عابر بانکمو در آوردم که به آقای حسینی بدم ولی در این حین که سی پی یو رو نگاه میکردم متوجه شدم جای بست مادربرد روی سی پی یو افتاده ! گفتم شاید اشتباه میکنم از آقای حسینی هم پرسیدم و ایشون تایید کردند که این سی پی یو توسط اعضای تیم اورکلاکشون تست شده و به فرکانس 6.2 گیگاهرتز رسیده ! و من گفتم خب چرا به من نگفتید سی پی یو آکبند نیست ؟ در کمال ناباوری این جواب رو دادند به من : من فکر کردم این سی پی یو رو میخوای ببندی رو سیستم بره !! چی داشتم بگم ؟
گفتم نه برای تست میخواستم ولی دوست دارم شانس خودم رو امتحان کنم ( وگرنه آدم سی پی یو هند پیک میخره ) !
گفتند 10 تا سی پی یو هست که این یکیشونه ولی همرو که تست کردن بچه ها بالاترین رو خودمون بر میداریم 1 درجه پایین ترش رو میدیم به شما ! و من گفتم اگه امکان داره یکی از همون 10 تا که هنوز باز نشده رو به من بدید و گفتن که امکانش نیست .
من هم تشکر کردم و از مغازه ایشون اومدم بیرون ! ولی تا ساعت ها به فکر فرو رفته بودم ( به کجا داریم میریم )
در آخر هم ترجیح دادم به جای زدن تیتر مستقیم @ @ @ @ بگذارم تا این عمل را خود کاربران عزیز نام گذاری کنند !

Bookmarks