سلام دوستان امیدوارم حالتون خوب باشه!
آقا من یک ماهه اومدم تو این تکنولوژی گشت میزنم،سرم دیگه درد میکنه از چند جا پرسیدم چی بگیرم چی نگیرم اما باز موندم،خب برم سر اصل مطلب
هدفم ساخت سیستم گیمینگ درست حسابی هستش برای بازی کردن در رزولوشن 2K برای بالای ۱۵۰ تا ۲۰۰ فریم
تو بازی escape from tarkov, اهل دلاش میدونن که این بازی هیچ علاقه ای به پرفورمنسینگ نداره😂
و یک بازی به شدت سیپیو محور و رم محور هستش
دوستان چیزی که مد نظرمه این هستش
Ryzen 7 9800x3d
Asus ROG STRIX X870-A GAMING WIFI ATX AM5 Motherboard
کارت کرافیک فعلا این مد نظرمه
4070 super TI aero
و مانیتور هم 2k با پنل oled چیزی که مد نظرمه این هستش
اما چندجا تماس گرفتم یجاش گفت amd خوب نیست دماش بیشتر میره بالا تو طولانی مدت عمر مفید نداره،موقعی که بخوای بفروشی خریدار نداره، کلا حرفش این بود کل بنچ مارک ها و اینترنت دروغ میگه و اینتل هنوز جلوعه
اگزو گیم زنگ زدم اون بنده خدا اولین سیپیو پیشنهادیش این بود و منم رفتم اینترنت دیدم بله واقعا تو همه گیم ها amd اف پی اس جالبی میده به خصوص در بازی مورد علاقم
دوستانی که دارن میخونن کسی اینجا همچین سیپیویی داره؟ که تارکو پلیر باشه نظرشو بهم بگه چون واقعا کمکم میکنه
و سیستمی که اون اقای اینتل باز بم گفت
I7 14700 K بود و حتی گفت که بهتر هستش
اما من گفتم من فقط واسه گیم میخوام
نه میخوام فتوشاپ بزنم نه میخوام رندرینگ کنم😂میخوام با گیم بمیرم اصلا!
خلاصه اینجوری
بعد دوستان اون اول من یه ناشی بازی دراوردم رفتم کولر دیپ کول مدل LD360 خریدم ایا این کولری که الان دارم بدرد این سیپیو که مد نظرم هستش یعنی 9800X3D میخوره؟ اگرم نخورد چاره ای نیست یدونه دیگه میخرم.من میخوام هم گیم و هم استریم هم زمان انجام بدم پس نمیخوام نکران داغ شدن سیپیوم باشم، تو یویتیوب دیدم رو این سیپیو ای ام دی کولر بادی میندازن و با خودم فکر کردم این که ابیه باید بکشه، باز شما بهتر از من میدونید و نظرتون برام مهمه
چند تا سوال دارم
ایا اینتل برای گیم مناسبه یا amd و ایا اون اینتلی که بهم پیشنهاد کرد اصلا مثل amd عملکردش هست!؟تو یویتیوب که 9800 x3D خیلی ازش سرتر بود ، و سوال دیگه برای 2K با اف پی اسی که میخوام میتونم به ارامش برسم با اون بیلد پیشنهادی خودم؟
سومی هم که خیلی امهمه ایا کولر LD360 با 9800x3D سازگار هستش ؟ این چون خیلی برام مهمه باید دوباره میگفتم
منتظر جوابتون هستم
خعلی مخلصیم🙏
Bookmarks