علی جان از بابت ساپورت آواژنگ مطمئن باش ...
اگه حتی قطعه مشکل خیلی حادی داشته باشه ، یا سفارش میدند لوازم مورد نظرشو از تایوان بیارند یا اینکه با یه قطعه دیگه Replace میکنند ...
Printable View
علی جان از بابت ساپورت آواژنگ مطمئن باش ...
اگه حتی قطعه مشکل خیلی حادی داشته باشه ، یا سفارش میدند لوازم مورد نظرشو از تایوان بیارند یا اینکه با یه قطعه دیگه Replace میکنند ...
دوستان پس اینکه میگن مادربردهای جدید گیگا اکثرا چینی نه تایوانی دروغ .
راستی من یک مادربرد ازاک گرفتم که زحمت معرفیش رو شهریار عزیز کشیده بود
که همین جا .جا داره ازش تشکر کنم
اینو خیلی سخت از نمایندگیهای سازگار ارقام که نمایندگی مادربرد ازاک گیرش اوردم.
ConRoeXFire-eSATA2
اگه اصل باشه تایوانیه ...نقل قول:
ارسالی توسط ali16437
===
مادربرد خیلی خوبی رو گرفتی علی جان ، تبریک میگم !
با این قیمتی که داره واقعا می ارزه ...
سپاس
خواهش میکنم عزیزم...
در ضمن در مورد چینی یا تایوانی بودنش باید بگم که هیچ فرقی نداره ! من مادربورد قبلیم ماله تایوان بود این جدیده گیگاهه ماله چین هست ! می دونید چرا فرقی نداره ؟ چراکه گیگابایت در چین هم کارخانه داره که با همون وسایل و کیفیت ساخته میشه پس چه فرقی داره ؟!
باتشکر شهریار
شهریار جان تجربه استفاده از اجناس چینی نشون داده که ارزونی قیمتشون بی دلیل نیست حتی در مارکهای مشهور.
برای مثال من یک سیدی رم ایسوس تاتوانی گرفتم 15 هزار تومان گاهی7 الی8 ساعت برای شکستن یک قفل سیدی زیر بار میگذاشتم
واخر هم سر بلند بیرون میامد ولی یک پاکستور چینی که نسبت به تمام درایورهای دیگه گرونتره با دوتا قفل شکونی اونم یکیش
ناموفق فاتحش خونده شد در صورتی که 8 تومان گرونتر از اون یکی گرفته بودم وهمه میگن این مارک پلکستور یک مارک بسیاتر معتبره
و مثالهای مشابه بسیارو....
پس اینکه جنس تو کدوم کشور تولید بشه به نظر من خیلی مهمتر از اینه که تحت چه مارکی باشه.
راستی داشت یادم میرفت من از اسپیکر میکرولپ های جدید اصلا راضی نیستم تو رنج قیمت 20-30 تومان چه اسپیکری بگیرم با چه گارانتی
مرسی.
نه من می تونم به قطع به شما بگم که چینی ها این طوری نیستند یعنی حداقل 2 ساله که نیستند ! من الان مادربوردم چینی هست ! کارت گرافیکم چینی هست ! سی پی یوم چینی هست !نقل قول:
ارسالی توسط ali16437
تازه در خریدشون خیلی کار های جالبی کردم . به نظر من این طور نیست چراکه الان مادربورد های گیگا با خصوص برای ای ام دی تایوانی و چینی را من هر دو را داشتم هیچ فرقی نداشتند!
باتشکر شهریار:23:
من مدل SBS 380 از Creative رو به شما پیشنهاد میکنم ...نقل قول:
راستی داشت یادم میرفت من از اسپیکر میکرولپ های جدید اصلا راضی نیستم تو رنج قیمت 20-30 تومان چه اسپیکری بگیرم با چه گارانتی
مرسی.
طرح قشنگی هم داره ...
عکس :
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
مشخصات :
Satellite Speaker Power: 3 Watts RMS per channel (2 channels)
Subwoofer Power: 6 Watts RMS
Frequency Response: 45Hz ~ 20kHz
Signal-to-Noise Ratio (SNR): 75dB
Satellite Speaker: 6.4cm x 7.7cm x 16.5cm
Subwoofer: 16cm x 20cm x 21cm
با قیمت حدود 30 تومن ...
سپاس
دوستان عزیز در این تاپیک به مناسبت عید و خرید های عید سخت افزار سیستم های پیشنهادی ایرا ارائه میکنیم که بهترین کیفیت و کمترین هزینه را داشته باشه در همه ی رده ها ....
باتشکر
تیم انجمن سخت افزار
عزیزان قیمت X2 3600+ رو یکم زیاد میدین الان قیمتش 95 تومن هست خودم قیمت دست اول دارم از تهران
شایان جان شماره اش را بده حتما میخوام ببینم...
ممنون
شهریار