RE: اطلاع رسانی و راهنما برای خرید انواع سخت افزار
نقل قول:
ارسالی توسط Shahryar_NEO
نقل قول:
ارسالی توسط ali aghajari
بازم سلام
تمام نوشته های روی جعبه ایناست ( به ترتیب از بالا )
n VIDIA
PCI EXPRESS
6200LE
Geforce 6200LE GPU
Supporting 256MB
DVI/D-SUB/TV
سلام حال شما خوبه ؟
خوشحالم و عضویتتون را تبریک میگم...
ببینید دوست عزیز همین طوری که دوستان گفتند مشکل شما پاور هست و مادربورد شما هم از DDR2 ساپورت نمیکنه چراکه سوکتش AM2 نیست....
در مورد کارت گرافیک شما هم باید بگم که این گرافیک دارای توربو کش هست و تا 256 را ساپورت میکنه اما احتمال زیاد حافظه ی واقعیه آن یا 128 یا 64 مگابایت هست و یکی از دلایل سرعت پایینتون میکنه همین باشه چراکه از رمیتون 128 تای دیگه را تامین میکنه....
شاد و پیروز باشید
شهریار:26:
بازم سلام
در مورد اینکه نمیتونم از رم DDR2 استفاده کنم ...میخوام بدونم چه قدر با رم DDR1 تفاوت داره؟؟؟ و اینکه نمیشه کاری کرد که از همون رم DDR2 استفاده کنم ( مثلا نمیشه سوکت رو تغییر را داد) ؟؟!!
و اینکه اگه من یه رم 512 اضافه کنم آیا مشکل کند بودن سیستم حل میشه یا نه؟؟:169:
نقل قول:
ارسالی توسط ali aghajari
نقل قول:
ارسالی توسط Shahryar_NEO
نقل قول:
ارسالی توسط ali aghajari
بازم سلام
تمام نوشته های روی جعبه ایناست ( به ترتیب از بالا )
n VIDIA
PCI EXPRESS
6200LE
Geforce 6200LE GPU
Supporting 256MB
DVI/D-SUB/TV
سلام حال شما خوبه ؟
خوشحالم و عضویتتون را تبریک میگم...
ببینید دوست عزیز همین طوری که دوستان گفتند مشکل شما پاور هست و مادربورد شما هم از DDR2 ساپورت نمیکنه چراکه سوکتش AM2 نیست....
در مورد کارت گرافیک شما هم باید بگم که این گرافیک دارای توربو کش هست و تا 256 را ساپورت میکنه اما احتمال زیاد حافظه ی واقعیه آن یا 128 یا 64 مگابایت هست و یکی از دلایل سرعت پایینتون میکنه همین باشه چراکه از رمیتون 128 تای دیگه را تامین میکنه....
شاد و پیروز باشید
شهریار:26:
بازم سلام
در مورد اینکه نمیتونم از رم DDR2 استفاده کنم ...میخوام بدونم چه قدر با رم DDR1 تفاوت داره؟؟؟ و اینکه نمیشه کاری کرد که از همون رم DDR2 استفاده کنم ( مثلا نمیشه سوکت رو تغییر را داد) ؟؟!!
و اینکه اگه من یه رم 512 اضافه کنم آیا مشکل کند بودن سیستم حل میشه یا نه؟؟:169:
عزیزم به هیچ وجه چراکه پردازنده و مادربورد شما در کل نمیتونه پشتیبانی کنه .
در مورد سرعت هم باید بگم ممکنه بهتر کنه سرعت را اما مشکل اصلیه شما پاور هست ...
قربانت شهریار:26:
نقل قول:
بازم سلام
و اینکه اگه من یه رم 512 اضافه کنم آیا مشکل کند بودن سیستم حل میشه یا نه؟؟
سلام.
رمهای DDR2 با رمهای DDR1 از لحاظ Performance (کارایی) خیلی فرق میکنند. مثلا کارایی یک رم DDR1 با باس 400 و یک رم DDR2 با باس 800 اختلاف زیادی است ...
تنها راهی که برای استفاده از DDR2 وجود داره اینه که مادربرد خودتون رو عوض کنید (که به تبع اون مجبورید CPU رو هم عوض کنید)
اگه منظورتون از کند شدن سیستم ، سرعت کم بالا آمدنش است اول باید مطمئن بشید که پاورتون مشکلی نداشته باشه ...
اما اگه از سرعت کم اجرای برنامه ها میخواید خلاص شوید , اضافه کردن یه رم 512 دیگه میتونه کمکتون کنه ...
سپاس
نقل قول:
ارسالی توسط M A H R A D
نقل قول:
بازم سلام
سلام.
رمهای DDR2 با رمهای DDR1 از لحاظ Performance (کارایی) خیلی فرق میکنند. مثلا کارایی یک رم DDR1 با باس 400 و یک رم DDR2 با باس 800 اختلاف زیادی است ...
تنها راهی که برای استفاده از DDR2 وجود داره اینه که مادربرد خودتون رو عوض کنید (که به تبع اون مجبورید CPU رو هم عوض کنید)
اگه منظورتون از کند شدن سیستم ، سرعت کم بالا آمدنش است اول باید مطمئن بشید که پاورتون مشکلی نداشته باشه ...
اما اگه از سرعت کم اجرای برنامه ها میخواید خلاص شوید , اضافه کردن یه رم 512 دیگه میتونه کمکتون کنه ...
سپاس
اما در مقایسه یه 400 با یه 533 با توجه به لایتنسی بالاتر رم با باس 533 به نظر من تفاوت چندانی نخواهیم داشت اما تایمینگ در باس 800 بسیار فرق میکنه....
نقل قول:
ارسالی توسط M A H R A D
نقل قول:
بازم سلام
سلام.
سپاس
سلام
مشخصات پاور من ایناست...
ATX-500W P4
فکر میکنید با این مشخصات باز هم ایراد از پاور باشه؟؟؟ یعنی ضعیف است برای سیستم من؟؟؟
ممنونم
نقل قول:
ارسالی توسط ali aghajari
نقل قول:
ارسالی توسط M A H R A D
نقل قول:
بازم سلام
سلام.
سپاس
سلام
مشخصات پاور من ایناست...
ATX-500W P4
فکر میکنید با این مشخصات باز هم ایراد از پاور باشه؟؟؟ یعنی ضعیف است برای سیستم من؟؟؟
ممنونم
نه من فکر نمیکنم مشکل داشته باشه مگر اینکه خراب باشه ...
شما اگه متونید یک دور گرافیک را روی یک سیستم دیگه تست و کنید و ویندوز را عوض کنید .
در کل به نظر من شما اگه مادربورد خودتون را عوض کنید از همه کار بهتره چراکه این طور که معلومه سازگار نیست و مشکل درست کرده .
سلام
آقا من باز مزاحم شدم
یه چیزی رو کلا یادمون رفت رو سیستم قبلی که شهریار معرفی کرد
مانیتور رو حساب نکردی شهریار
و همینطور اسپیکر و کیبورد و موس
مهمش مانیتور و اسپیکره
پس با همه لوازم در بیاد 500
با این حساب خیلی از چیزی که شهریار گفت پایین تر میشه
اما اشکالی نداره
دوستان
پس لطف کنید و یه سیستم کامل با همه چی معرفی کنید (البته بدون چیزای اضافه مثل پرینتر و ..) که مجموعش 500 در بیاد
قیمت هر قطعه رو هم بگید بی زحمت
ممنون
منتظرم
نقل قول:
ارسالی توسط armin_goodboy
سلام
آقا من باز مزاحم شدم
یه چیزی رو کلا یادمون رفت رو سیستم قبلی که شهریار معرفی کرد
مانیتور رو حساب نکردی شهریار
و همینطور اسپیکر و کیبورد و موس
مهمش مانیتور و اسپیکره
پس با همه لوازم در بیاد 500
با این حساب خیلی از چیزی که شهریار گفت پایین تر میشه
اما اشکالی نداره
دوستان
پس لطف کنید و یه سیستم کامل با همه چی معرفی کنید (البته بدون چیزای اضافه مثل پرینتر و ..) که مجموعش 500 در بیاد
قیمت هر قطعه رو هم بگید بی زحمت
ممنون
منتظرم
خوب دوست عزیز این را ببینید :
ببین هارد را دستش نزن ... اما گرافیک را بکن 6500 Ex-Byte که 62 تومن هست ... در مورد مادربورد همین را حتما بردار اما قیمتش اومده 5 شنبه 132 تومن بود ... مانیتور هم MB -1793 بردارین از سامسونگ با قیمت 115 تومن ... اسپیکر ادیفایر R10 بردارین 15 تومن رم هم بکنید 512 به قیمت 47 تومن یعنی یک 512 و پردازنده هم اگه خواستین ( به نظر من این کارا نکن ) بکنش Pentium 4 Full 3.0 ... درست میشه ..
دوستان یکی سیستم اینتل میخوام قیمت حداکثر 600000 هزار تومان.
نظر من روی این قطعات است.
Pentium D , Dual Core 64 bit - 2.8 GHz 98000
HDD SATAII 80GH MASTOR 43000
RAM DDR2 512 KINGSTON 52000
مشکل اصلی انتخاب مادر برد یک مادربرد خوب که VGI داخلی 256 هم داشته باشه واز کرو تو هم پشتیبانی کنه
اینا خوبند ولی VGI ندارند.
ConRoeXFire-eSATA2:
Foxconn P9657AA-8KS2H
تو همین رده قیمت چی سراغ دارید بین 90-110
نقل قول:
ارسالی توسط ali16437
دوستان یکی سیستم اینتل میخوام قیمت حداکثر 600000 هزار تومان.
نظر من روی این قطعات است.
Pentium D , Dual Core 64 bit - 2.8 GHz 98000
HDD SATAII 80GH MASTOR 43000
RAM DDR2 512 KINGSTON 52000
مشکل اصلی انتخاب مادر برد یک مادربرد خوب که VGI داخلی 256 هم داشته باشه واز کرو تو هم پشتیبانی کنه
اینا خوبند ولی VGI ندارند.
ConRoeXFire-eSATA2:
Foxconn P9657AA-8KS2H
تو همین رده قیمت چی سراغ دارید بین 90-110
علی جان میخواند با کیس و ... بگرند یا نه ؟
اگه نه که خیلی بهتر از این ها میشه پیشنهاد داد..
قربانت شهریار:23: