من نمیدونم که چه حرفی از من باعث شده که شما فکر کنی که من همیشه اینتل را طرفداریش رو میکنم ... نه شهریار جان ...
حمایت بی دلیل از یک کمپانی به درد نمیخوره ...
من کی گفتم که P4 از Athlon64 بهتره ؟!!؟
اگه دقت کرده باشی من در اکثر سیستمهایی که بودجه بالا (در حد پردازنده های Core 2 Duo ) نداشته باشند ، همگی رو Athlon64 یا Sempron پیشنهاد دادم ...
معلومه Athlon64 3200+ پیشنهاد میدم ... شما مگه جایی دیدی که من بین P4 3GHz و Athlon64 3200 ، بیام پنتیوم 4 رو پیشنهاد بدم ؟!!!!حالا با این آمار با اینکه در بازار 3600 X2 را کم تر میشناسند شما الان بخوای پشنهاد بدی 3 هزار را پیشنهاد می دی یا 3200 ؟ به نظر تو 3200 بهتر نیست اونم آتلون 64 ؟
خب مثل اینکه نمیشه ، من نه 100% طرفدار ای ام دی هستم نه اینتل ، هر کدوم از اینها جایگاه مخصوص خودشون رو دارن ، و البته کاربرد و بودجه هر کدوم فرق میکنهببین شما اگه من اشتباه نکنم در زمان پنتیوم 4 هم طرفدار اینتل بودی چرا ؟
خب شما اگه مثلا بهت بگن با 360 هزار تومن یه CPU پیشنهاد بده ، چی میگی ؟ خب مسلما باید بگی Core 2 Duo E6600 ... درسته ؟ خب این از این
حالا اگه بهت بگن با 130 تومن یه پردازنده پیشنهاد بده چی ؟ این هم اگه من باشم میگم AMD Athlon64 X2 3600+ و احتمالا شما هم همین نظر رو دارین
خب پس معلوم میشه که هر کدوم از اینها کاربرد و بودجه خودشو می طلبه ...
و یه چیز دیگه اینکه من برای سیستمهای High-End اینتل پیشنهاد میدم ...
برای معمولی ها هم AMD کار آدم رو بهتر و سریعتر و قدرتمندتر راه میندازه ...
البته این انتخابها فعلا برای حال حاضره و باید منتظره محصولات و Architectureهای بعدی دو کمپانی باشیم !
واااااااااا ... مگه من پنتیوم 4 پیشنهاد دادم ؟!!؟!!؟!ببین من نظرم اینه که پنتیوم 4 پیشنهاد دادنش در هر صورت اشتباه چون پردازنده هایی بسیار ضعیف و کم قدرت با عیب های زیادی هست ...
سپاس (هنوز هم نفهمیدم که کدوم حرف من باعث به راه افتادن این بحث شد ؟!!!)
نکنه دلت هوس راه انداختن بحث کرده بود ناقلا ؟!؟
باز هم سپاس

Bookmarks