برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط M A H R A D
اما من اون موقعي كه رفتم مادربورد بگيرم هدفم MSI K9N SLI Platinum بود با چيپست 570 . ولي همون هم توبازار نبود !!
خب عزیز دل برادر ... شما که نتونستید مادربرد از کمپانی مشهور MSI گیر بیارید توقع دارید که بقیه دوستان برن مثلا جت وی یا ایپاکس یا فاکسکان گیر بیارن ... حتی بعضی از دوستان هم شهرستان هستند که به زور گیگا و ایسوس رو پیدا میکنند چه برسه به Jetway , Epox , Foxconn , ...

حالا شما توقع داری که ما مثلا مادربرد Epox به یه بنده خدایی که مثلا توی قوچان (مثال زدم) زندگی میکنه پیشنهاد بدیم ؟ اونجا شاید حتی بعضی مدلهای ایسوس و گیگابایت هم گیر نیاد چه برسه به بقیه مین ها ...

شاید بگی که خب بره مرکز استان خرید کنه ... خب اگه اینطوره بجای اینکه پولش رو خرج کنه و بره سفر به مرکز استان ، همون پولش رو میده یه مادربرد گیگا یا ایسوس میگیره دیگه ...

در کل اگه ما مثلا یه مادربرد Epox پیشنهاد بدیم ، طرف نمیتونه گیر بیاره .. مخصوصا اینکه خیلی از عزیزان در شهرستانها زندگی میکنن ...

سپاس
کاملا درسته ...
من خودم اولا پیشنهاد گرافیک EX-Byte می دادم ئلی چون گارانتی نداره و توی اصفهان من فقط دیدم دیگه پیشنهاد کم میدم...
همین آرمین یادتونه برای 3500 چه دقر بد بخت گشت؟
:83: