خواهش می کنم..برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط 801210990
عزیزم برای خرید دو راه دارین که یکی این که شما اینجا سفارش می دین و یا اینکه اینجا :
http://www.shahrsakhtafzar.com/eshop/submitnews.php
نحوه کار را هم توی صفحه اصلی www.shahrsakhtafzar.com/eshop نوشته ! در ضمنا اگه تهران باشید همون روز به دستتون میرسه و تحویل درب منزل هست! بخونیدم توجه میشید....
اقساط هم نه متاسفانه ....
بله اگه کله کیس باشه خودمون اسمبل می کنیم و ویندوز هم روش نصب می کنیم و می فرستیم که شما فقط کافیه سیستم را روشن کنید!
فعلا نه ولی قیمتامون پایین هست و 2 اینکه خیلی وقت های شما این قطعات را نمی تونید بیرون گیر بیاارید...
3- نرم افزار های مورد نیاز را هم روش نصب می کنیم که با ویندوز و اسمبل خودش حدوده :
3.5 اوتولیتی
3 تومن ویندوز
5 تومن اسمبل کامل//
ایسوس که الماس هست...
ای ام دی هم که یا آلبالو هست یا آواژانگ یا ای ام دی ایران که سه تاشون خیلی معروفند... بستگی به انبار داره..
کینگ استون را با گارانتی سریر..
کیس هم نمی دونم..
گرافیک را هم نمی دونم چون هر دفعه یکی هست !!! ولی خوبند ... من خودم از این گرافیک استفاده می کنم خیلی عالیه راضیم شدیدا ! یعنی راست 6600 ازش کار می کشم ...
نه ای ام دی؟!؟! ای ام دی عزیزم از نظر دما که بسیار پایین تر هست و صدا هم نه صدا نداره من دارم خودم! البته فن هم باید اورجینال باشه که خیالتون راحت 3 سال گارانتی تعویض هست!
باتشکر شهریار

Bookmarks