برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط safety
سلام
ممنون از راهنمايي شما آقاي مهراد و آقاي شهريار عزيز.
در مورد مادربرد، بنچ ماركهاي جالبي بود. اميدوارم در ادامه بحث بتوانم مادربرد بهتر را انتخاب كنم.البته با توجه به اينكه مادربرد سيستم خونه گيگابايته و در سركارم ايسوسه(هر دو قديمي و با CPU 1.8 هستند)، به نظرم ايسوس بهتره. ولي حرفهاي آقا مهراد خيلي مرددم كرده و نياز به راهنمايي بيشتري دارم.
در مورد هارد 250 وسترن و مكستور فرقشون در بافر 8 و 16 آنها است كه مرا در انتخاب دچار ترديد مي كنه ولي از صداي بالاي هارد هم اصلاً خوشم نمي آيد. لطفاً بيشتر راهنمايي كنيد.
خوبی عزیزم؟
خواهش می کنم...
ببین من خودم هم مکستور را دیدم هم وسترن .... مکستور خیلی بهتره! در ضمنا به غیر از صدا چیز های دیگه ای هم هست که در مورده هارد مهمه که اکثرا بهش توجه نمی کنند ...
من اینجا میگم :
مثلا خیلی از هارد ها در پرتیشن بندی مشکل دارند ! و همه ی نرم افزار توانایی پارتیشن بندی اون ها را ندارند که وسترن هم در بعضی نرم افزار ها همین طوره ! ولی مکستور خیر!
2- هارد یکی از بیشترین جاهایی که داغ میشه و اکثر برای اون فنی تحویه نشده ! و میشه گفت حتی بیشتر از رم و سی پی یو این داغی در سرعت تاثیر داره مثلا شما تاثیرش را می تونید در موقعی که 20 دقیقه از کامپیوتر کار می کشید ببینید ....
باز هم مکستور بهتره !
باتشکر شهریار:23: