برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Shahryar_NEO
عزیزم خوبی؟
چه طوری؟
ببین این تا بهمن صبر کنی عین اشتباه!
تو دم کریسمس بخر چون اون وقت واقعا قیمت ها پایین تر از همیشه هست! دم عید خودمون قیمت های بالاترین هستند پس این از وقتش...
در مورد سیستم هم باید بگم که رمت را کاملا اشتباه برداشتی چون شما با این سیستم بهتره که یک رم با باس 1066 بردارین یا حد اقل 800 کینگ استون یا کرسیر ...
رم کینگ استون 1066 512 hyper X می تونید بردارین که قیمتش : 265 تومن هست و بسیار قویه و یا رم کرسیر :
Corsair-DDRII - 1GB PC1066 (2x512MB) : 298000 Toman
که دومیه بیشتر می ارزه ... به نظر من این رم ها خیلی عالیند و با قیمت شما جور در میاند ولی اگه پایین تر هم بخوایند می تونید OCZ بردارین که :
OCZ Platinum XTC - Dual Channel 1GB DDR2-512MB PC800
165 تومن هست و خیلی قویه ... من این ها پیشنهاد می کنم و مادربورد Asus P5N32-Sli Deluxe چون اون مادربوردی که مهراد گفت خیلی خوبه ولی رم 1066 را ساپورت نمی کنه ...
مسوله دوم اینکه بله باید SLI باشه کراس فایر کاربردی پیدا نمی کنه ! شما این طور که پیش می ره بیشتر نویدیا پشنهاد میشهو بهتره پس کراس فایر نیازی نیست...
سی پی یو هم خوبه قیمتش هم ماله 3 هفته پیشش را دارم که ماله خودمونه : 375 تومن هست با سه سال گارانتی الماس!
هارد هم هارد خوبی ... قیمتش هم ماله 3 هفته پیش : 75 تومن بوده که احتمالا ارزون تره..
بقیه چیز ها هم خوبه ...
باتشکر
سوالی بود بگین..
موفق باشین
شهریار
شهریار جان مگه مین P5N32 SLI Deluxe رم با باس 1066 رو ساپورت میکنه ؟!!!

فکر میکنم که اشتباه میکنی ...

چون این مادربرد حتی باس 800 هم ساپورت نمیکنه عزیز ...

آخرش همون 667 مگاهرتز هستش ...

باورت نمیشه ؟ بیا این هم ازلینک :

http://www.asus.com/products4.aspx?modelmenu=2&model=745&l1=3&l2=11&l3 =227