Armin-N (14-06-07)
Administrator
آرمین جان این یکی رو تست کن ببین گیر میاد یا نه : ( البته بعضی قطعات مجبوری انتخاب شدن)
CPU : AMD Athlon X2 3800 : 80
M.B : Asus M2N-E : 95
RAM : Kingston 512x2 533MHz : 23x2
HDD : Maxtor 160GB SATA2 : 51
VGA : Gigabyte 7300GT 256MB : 95
ODD : DVD RW Asus / LiteOn : 39
Modem : GigaByte : 10
Monitor : Samsung MB17940 : 112
FDD : Sony : 4
Case : Green : 40
Mouse & KeyBoard : 21
Speaker : Microlab 2XR Lexus : 30
T O T A L : ~ 620.000
======
اگه بالای 650 رفت میتونی CPU رو X2 3600 برداری که حدود 70 تومن هست
هارد هم اگه پیدا کردی وسترن بگیر
سپاس برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Armin-N (14-06-07)
کاربر شهرسختافزار
مرسی مهراد جاد
فدات شم
آقایی
Administrator
بابا این حرفها چیه میزنی ... برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط armin_goodboy برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
تو شهرستان ها وضع همینه من خودم شهرستان ساکن بودم و درک مکنم شما رو البته در حال حاظر تهران ساکنم با این شرایط شما دو راه بیشتر نداری یکی اینکه بیایید تهران سیستم بخرید یا از سایت های خرید انلاین خرید کنید. البته این نظر شخصی منه اینجا دوستانی هستند که تو این زمینه تجربه بیشتری دارندبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط armin_goodboy برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کاربر شهرسختافزار
سلام
مرسی سالار جان
من سیستم رو گرفتم
تغریبا 90% ش همونایی شد که مهراد تو آخرین معرفیش داد
مرسی از همه
کاربر شهرسختافزار
با عرض خسته نباشید ، ببخشید من می خئوان سیستمم رو ارتقا بدم و کلا حدود 250 تومن بودجه دارم! شما چی پیشمهاد میدید؟
سیستمم:cpu:intel 1.7 cel
ram:256 DDR
MB:giga 8IR
graphic:128 ATI
|
|
Administrator
سلام.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط saeed25 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
در این تاپیک پیگیری کنید : http://www.pcnetwork.ir/showthread.php?t=7921
سپاس
کاربر شهرسختافزار
آقا بهترینdvd Rw-sata موجود تو بازار الان چیه و قیمتش چنده؟
آیا سری جدید سامسونگ خوبه؟
Administrator
Asus و LiteOn ساتا خوب هستندبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط saeed25 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
سامسونگ هم بد نیست ولی اولویت با اینهاست ... البته بستگی به بودجه شما هم داره
چون اگه بتونید بیشتر خرج کنید برندهایی مثل HP و ... هستند
کاربر شهرسختافزار
مگه برندهای دیگه قیمتشون ----؟من از یه بنده حدایی شنیدم می گف که اولویت با سونی هاییه که پنل جلوشون فرق میکنه بعد ال جی!حالا به نظر شما پایونیر چطوره؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط M A H R A D برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
آخرین ویرایش توسط saeed25 در تاریخ 14-11-07 انجام شده است
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks