برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط ali aghajari
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط M A H R A D
بازم سلام
در مورد اینکه نمیتونم از رم DDR2 استفاده کنم ...میخوام بدونم چه قدر با رم DDR1 تفاوت داره؟؟؟ و اینکه نمیشه کاری کرد که از همون رم DDR2 استفاده کنم ( مثلا نمیشه سوکت رو تغییر را داد) ؟؟!!
و اینکه اگه من یه رم 512 اضافه کنم آیا مشکل کند بودن سیستم حل میشه یا نه؟؟
سلام.

رمهای DDR2 با رمهای DDR1 از لحاظ Performance (کارایی) خیلی فرق میکنند. مثلا کارایی یک رم DDR1 با باس 400 و یک رم DDR2 با باس 800 اختلاف زیادی است ...

تنها راهی که برای استفاده از DDR2 وجود داره اینه که مادربرد خودتون رو عوض کنید (که به تبع اون مجبورید CPU رو هم عوض کنید)

اگه منظورتون از کند شدن سیستم ، سرعت کم بالا آمدنش است اول باید مطمئن بشید که پاورتون مشکلی نداشته باشه ...

اما اگه از سرعت کم اجرای برنامه ها میخواید خلاص شوید , اضافه کردن یه رم 512 دیگه میتونه کمکتون کنه ...

سپاس
سلام

مشخصات پاور من ایناست...
ATX-500W P4
فکر میکنید با این مشخصات باز هم ایراد از پاور باشه؟؟؟ یعنی ضعیف است برای سیستم من؟؟؟
ممنونم
نه من فکر نمیکنم مشکل داشته باشه مگر اینکه خراب باشه ...

شما اگه متونید یک دور گرافیک را روی یک سیستم دیگه تست و کنید و ویندوز را عوض کنید .

در کل به نظر من شما اگه مادربورد خودتون را عوض کنید از همه کار بهتره چراکه این طور که معلومه سازگار نیست و مشکل درست کرده .

قربانت شهریار:26: