این پاور مناسب این سیستم نیست .430 برای این سیستم کی پیشنهاد داده .
کاربر شهرسختافزار
سلام . من امروز یک سیستم خریداری کردم برای گیم و اورکلاک و قطعاتشم خودم انتخاب کردم. این سیستم از لحاظ سرعت و عملکرد عالیه .با انجام بنچمارک های زیاد و گیم تست گرفتم وکاملا خوب بود.
ولی یه مشکلی دارم ک میخواستم کمکم کنین. حداقل یک بار توی روز وقتی میخوام یه بازی یا برنامه رو اجرا کنم یا هنگامی ک میخوام از بازی خارج شم بدون هیچ دلیلی سیستم هنگ میکنه و مانیتور و موس و کیبورد کاملا از کار میوفتن که با ریست کردن از خود دکمه روی کیس درست میشه. میخواستم بدونم کسی میدونی دلیلش چیه؟
قطعات :
cpu : core i5 6600k
mainboard : asus z170 A
ram: 8gb corsair 3000 mhz DDR4 CL15
power : green gp430 a
vga : Geforce GTX 970 asus
از cpu cooler هم استفاده میکنم
|
|
Aaron Swartz (30-07-16), mohammad- (28-07-16)
کاربر شهرسختافزار
ببخشید 630 اشتباه تایپی بود
من فک کنم ایراد از ویندوز باشه. چون از وقتی ک نصب کردن و ویندوز اجرا شد وقتی ک راست کلیک میکردم روی ایکن ها هنگ میکرد . رفتم از تنظیمات XMP رو فعال کردم درست شد ولی باز هنگو موقع احرا یا خروج بازی دارم
آخرین ویرایش توسط AMD>INTEL در تاریخ 28-07-16 انجام شده است
Aaron Swartz (30-07-16)
گرین 630 مگه داریم فکر کنم همون 430 باشهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط amrclokcer برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Aaron Swartz (30-07-16), AMD>INTEL (28-07-16)
متاسفانه اگر اشتباه بگن خودشون ضرر میکنند .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mohammad- برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Power (GP630A)
هست ولی نمیدونم تو بازار هست یا نه
Green GP630A Power
Aaron Swartz (30-07-16), mohammad- (28-07-16)
|
|
کاربر شهرسختافزار
نه 630 گرین درسته . حالا ب نطر شما این هنگ که کاملا ضدحال زده ب من بخاطر پاوره؟ یا خود ویندوز یا حتی فرکانس بالای رم (3000) ؟
بایوس باید اپدیت باشه . بله بازدهی بهتر در این سری اسکای لیک /برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط amrclokcer برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Aaron Swartz (30-07-16)
کل قطعات سیستم با پاور رو امروز خریدیبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط amrclokcer برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Aaron Swartz (30-07-16), AMD>INTEL (28-07-16)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks