سلام.خیلی وقته به تاپیک سرنزدم امیدوارم خوب باشید
میخواستم یک سیستم ارزون برای کارای معمولی مثل اینترنت وفیلم دیدن برام معرفی کنید البته فقط کیس باشه.
ممنون
کاربر شهرسختافزار
سلام.خیلی وقته به تاپیک سرنزدم امیدوارم خوب باشید
میخواستم یک سیستم ارزون برای کارای معمولی مثل اینترنت وفیلم دیدن برام معرفی کنید البته فقط کیس باشه.
ممنون
|
|
مادربورد: GA-H61M-S2P گیگابایت
CPU: اینتل Core i3 3220 اینتل
رم: کینگ مکس 4GB 1600
هارد: وسترن دیجیتال 500GB
کاربر شهرسختافزار
MOTHERBOARD ASUS P8H61
RAM 2GB DDR3 1333 PATRIOT
HARD WD 500GB CAVIAR BLUE 64MB
D.V.D RW LITEON IHAS24X ABS
POWER 330 GREEN
CPU INTEL G645 2.9GHZ
CASE سليقه خودتون
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید موفق باشيد
kingsped (04-07-13)
سلامبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط X62 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
لطفا بودجتون را بفرمائید تا بهتر بتونیم کمک کنیم
کاربر شهرسختافزار
سلام مجددبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط nima_hl برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
برادرعزیز کاملا واضحه ارزانترین کیسی که میشه سرهم کرد (البته پدر مادر دار) برای اینترنت می خوام و دیدن فیلمای فول اچ دی.من قیمتهای بازار رو نمی دونم. قبلا از این نمونه سوالات داشتید وپاسخ هم داده شده منتها شاید الان دیگه اون قطعات نباشه یا حالا هر چی!
ببینید عزیز قطعات کف بازار قیمتاشون خیلی نزدیک به همهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط X62 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
شما با 10-20 تومن مبلغ بالاتر میتونید سیستمی جمع کنید که از نظر قدرت با سیستم ارزانتر خیلی تفاوت داشته باشه
اینجا ما خیلی پارامترها داریم که هر قطعه ای را شامل میشه
مثلا کیس نو کف بازار الان چیزی حدود 40 تومن قیمت داره ولی کیس دست دوم تا 10-15 تومن هم پیدا میشه
هارد 500 الان 180-190 تومنه ولی ممکنه کار شما با هارد 320 یا حتی کمتر هم حل بشه که با بودجه مازار میتونید پردازنده بهتر یا رم بیشتر بخرید
از دید من کف پردازنده a4-3300 amd است ولی تو بازار پردازنده سلرون هم موجوده
الان من باید چی معرفی کنم ؟
X62 (08-07-13)
|
|
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks