مصرفش پائین هست ولی احتمالا با پاور فعلی به مشکل میخورند .نقل قول:
Printable View
مصرفش پائین هست ولی احتمالا با پاور فعلی به مشکل میخورند .نقل قول:
آره خب مصرف CPU ایشون یکمی بالاست اما فکر کنم جواب بده چون پاور مورد نیاز برای این کارت 500 وات هست اگه اور نکنه جواب میدهنقل قول:
پاور ایشون چندین سال کار کرده . باید به این مسئله دقت کرد :11():نقل قول:
تشکر از دوستان گلم به خاطر راهنمایی ها،خب حالا یگ چند تا توضیح کوچیک بدم،تا الان بازی ها رو راحت انجام دادم،ولی از بازی COD:Ghosts دیگه نشد،الانم بازی ها رو حداقل سیستم مورد نیازش نگاه میکنم کم میاره،نمیدونم،اخه من دیدم الان گرافیک های جدید PCI ver3 هست ولی توی مشخصات مادربورد خودم زده ضاهرا PCI ver2 یعنی این مهم نیست؟یعد گرافیک خودم الان دایرکس 10 هست،که ضاهرا باز بعضی از بازی ها 11 میخواد،خودمم توش گیر کردم،نمیدونم چه باید کنم!!!
سوال دیگه میتونید اساتید یک تخمین قیمت از همین سیستم فعلی بزنید اگه بخواهم بفروشمش !!!!
تشکر !!! :1. (31)::1. (26)::1. (27):
فروشش به صرفه نیست . همون کارت gigabyte r9 270x مناسبه .نقل قول:
خب این گرافیک به مادربورد من سازگاره؟اون جریان ورژن pci یعنی مهم نیست؟نقل قول:
یعنی شما میگی پس یک گرافیک بگیرم و رم رو ارتقا بدم؟
تشکر !
نه مشکلی نیست . تفاوت سرعت در عمل زیادنیست . بله رم و گرافیک یک اپگیرید مناسبهنقل قول:
بعضی از بازیهای جدید نیاز به رم بالای 6 گیگابایت و گرافیک dx11 داردنقل قول:
شما باید رم و گرافیک سیستمتون را تعویض بفرمائید
با حدود 360 تومان شما میتوانید 3 عدد رم 4 گیگابایت اپیسر 1600 تهیه بفرمائید که در آینده هم سیستمتون به مشکل رم نخوره ( البته دقت داشته باشید که باید ویندوزتون 64 بیتی باشه )
پاور acbel 660 دارای خروجی 12 ولت 504 وات هستند که اگر پاورتون 2-3 ساله داره کار میکنه بهتره تعویض بشه
پاور گرین gp700a حدود 320 تومن قیمت داره که بنظرم برای سیستم شما با گرافیک کارت گرافیک قوی کفایت میکنه
فکر میکنم پاور و رم خودتون را بتونید بین 150 تا 200 تومن بفروش برسانید
pci-e 2 با ورژن 3 در برخی از بازیها بین 0 تا 5 % افت فریم داره
مادربرد و پردازنده شما را رقمی حدود 400-500 تومان میتوانید در بازار بفروش برسانید و برای خرید مادربرد h87 و پردازنده i5 که بهادر گرامی در پست دوم پیشنهاد دادند باید رقمی حدود 1 میلیون هزینه کنید
بنظر من اگر این هزینه حدود 600 تومن را روی گرافیک کارت انجام بدید و مثلا به جای r9 270 یدونه r9 280 تهیه کنید بعد از افت فریم جزئی که بالا توضیح دادم باز فریم ریت خیلی بیشتری خواهید داشت
تشکر تشکر،واقعا ممنونم،خیلی راهنمایی های خوبی کردید،
خب با این اوصاف پس من گرافیک و رم رو ارتقا میدم،خب پس لطف میکنید دوستان لطف کنید تا 1.5 میلیون گرافیک و مدل رم رو بگید؟ ( یعنی رم خودم رو کلا بفروشم دیگه)
بسیار تشکر تشکر !!!!!!!!!!!!!!! :give_rose:
پیشنهادم سه تا 4 گیگ hyperx 1600 که حدود سه تا 140 تومن حساب کنید .نقل قول:
گرافیک هم gigabyte r9270x oc قیمتش 850 هست
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
GV-R927XOC-2GD-GA