یعنی با 2.5 میلیون میشه یک سیستم خوب گرفت؟ اگه میشه معرفی کنید
Printable View
یعنی با 2.5 میلیون میشه یک سیستم خوب گرفت؟ اگه میشه معرفی کنید
کیوان جان لطفا یک تاپیک جدید برای خودتون ایجاد بفرمائیدنقل قول:
دوست عزیز شما مادربرد به این خوبی داری و سی پی یوش هم عالی هست برای چی میخوای عوض کنی ... من توی محل کارم یه برد از همین خانواده P6T دارم برای محاسبات سنگین ازش استفاده میشه و پاسخگوییش تا به حال عالی بوده ... سه تا رم 4 گیگ بگیرید با سرعت 1600MHz مثل corsair vengeance و یه کارت گرافیک خوب که انتخاب های زیادی دارید مثل R9280X یا R9290 و یا GTX770 که با بودجه شما سازگار هستن و با خیال راحت روی آیکون هر بازی که دوست دارید کلیک کنیدنقل قول:
اوستا مرد بارونی :Love-ssa~! (1): راس میگه
من اصلا مادربردتو ندیدم
جزء مادربردای پیشرفته ی قدیمی هه
اگه پول دستت بود و میخای سیستم رو داشته باشی ، عوض کن مادربرد و cpu رو وگرنه اگه فقط واسه گیم و ارتقاء گرافیک میکنی ، لازم نیست
با این بودجه هم میتونی MSI 290 Gaming با قیمت 1.85 تومن و دو تا رم ای که گفته شد ینی Corsair Vegance 2*4GB 1600Mhz با قیمت 330 تومن و یه پاور 700 وات گرین (Green 700 A-HP) با قیمت 320 و اگه پول داری ، پیشنهادم Green 750B-OC با قیمت 450 تومنه :lol:
هر چند در این حالت ، cpu ات یه کم ضعیفه اما جای نگرانی نیست (گرافیک کمبودشو جبران میکنه اما بعدا چن سال دیگه ارتقاء بده سیستمتو)
حداکثر هزینه شد 2.63 :lol: و حداقلش 2.5 تومن (با پاور ممولی)
اگه کمتر میخای خرج کنی ، یه کارت R9 280X بردار
با توجه به این سیستم یک GIGABYTE R9 270X متناسب تر با پردازنده فعلی شماست .
GV-R927OC-2GD-GA
بالام جان تا 280X رو جواب میده cpu ش . برا گرافیک هم حتی 290X هم باشه با cpu ای مثل 4130 مشکلی نیست . مشکل اصلی همونطور که میدونی گلوگاهه که منتل نسبت به دایرکت ایکس تا حد بسیار زیادی جبران میکنه . این به این منی نیست که مثلا همین گرافیک 290 نسبت به cpu ی قویتری مثل 4770 تو حتی منتل (چه برسه دایرکت ایکس) کاهش کارایی نداره . چرا داره اما تا حد زیادیش جبران میشه همونطور که میدونی
cpu ی این مهندس هم که در حد 4440 هه و برا کارت 280X خوبه و گلوگاه زیادی نمیشه اما برا کارت های بالاتر مثل 290 هم که قضیه گفته شد دیگه
قصدم از این پیشنهاد . نیاز نداشتن به تعویض پاور فعلیشون با خرید R9 270X هست .
مادربرد ایشون triple channel هست نیاز به 3 عدد رم مشابه دارن ... :give_rose: چون کیت triple channel خیلی سخت گیر میاد سه عدد سینگل پیدا کنن بهتره
سه عدد رم مشابه مثلا 4 گیگ اکستروم بگیرند . مجموع 12 گیگ به راحتی کارشون راه میوفته
R9 280 هم مصرفش پایینه :give_rose:نقل قول: