cpu corei3 4130 380t
main h81m-s2v gigabyte 213 t
ram 4gb ddr3 1333 axtorm 130
power ENERMAX NAXN(Tomahawk II) - 450W 180t
CASE - DeepCool TRSSERACT 142t
cpu cooler DeepCool GAMMAXX 400 93t
سلام میخواستم یه سیستم کامل تهیه کنم بیشتر برنامه نویسی و اینجور کارا ویندوز هم کارنمیکنم
ولی گرافیک هم نمیخوام ولی انبورد باشه ولی کیفیتش هم خوبباشه من بازی world of warcarft بازی میکنم برای اون جواب بده
بودجه مدنظرم نیست شما یه سیستم خوب بگید که بعدا بشه خورد خورد ارتقاش داد هارد زیاد اضافه میکنم شایدم واسه برنامه نویسی نیاز به اضافه کردن چند کارت گرافیک جدید داشته باشم
مدت زمان روشن بودن هم 8 صبح تا 12 شب البته تو تابستون 20 ساعت پاش میشینم
حالا یه سوال باید خاموشش کنم 4 ساعت ؟ یا مثلا روشن بزارم اتفاقی میفته؟ اگه روشن بزارم شب بعدم همیکنار رو میکنم یهو میبینی یک هفته هست روشنه مشکلی برای همین کولر و پاور خوب میخوام البته زیاد نمیخوام خرج کنم فقط یه سیستم کمکی میخوام باشه
بامانیتور هم باشه
|
cpu corei3 4130 380t
main h81m-s2v gigabyte 213 t
ram 4gb ddr3 1333 axtorm 130
power ENERMAX NAXN(Tomahawk II) - 450W 180t
CASE - DeepCool TRSSERACT 142t
cpu cooler DeepCool GAMMAXX 400 93t
*MoJtAbA* (25-05-14)
ممنون دادا ولی زیادی بچه بازی نیست؟! میخوام اورکلاک ایناهم بکنم و چون میخوام بعدا ارتقا بدم میشه یکمی مینبرد رو بهتر بردارم ؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
- - - Updated - - -
ممنون دادا ولی زیادی بچه بازی نیست؟! میخوام اورکلاک ایناهم بکنم و چون میخوام بعدا ارتقا بدم میشه یکمی مینبرد رو بهتر بردارم ؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
این برد رو جایگزین کنید
GA-H87-D3H
پشتیبانی از پردازنده های نسل چهارم Coreاینتل
فن آوری انحصاری Ultra Durable 5 PLUS گیگابایت
تامین توان تمام دیجیتالی به پردازنده با همکاری کمپانی IR
فن آوری UEFI DualBIOS گیگابایت
سوکت پردازنده با 15 میکرون روکش طلا
فن آوری شتاب دهنده مجتمع 333 گیگابایت (USB3.0، SATA 3.0 و 3x USB Power)
فن آوری On/Off Charge گیگابایت برای ابزارهای USB
درگاه شبکه LAN اینتل با ایمنی بالا در برابر تخلیه الکتریسیته ساکن
پشتیبانی از نرم افزار CFOS، شتاب دهنده سرعت اینترنت
GIGABYTE - مادربرد - Socket 1150 - GA-H87-D3H (rev. 1.x)
اساسا z77 z87 اینا بکارم نمیاد؟ پولشم ندارم ولی اگه خوب باشه میتونم بخرمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
به نظرم به جای هزینه روی مادربرد سری z87 . همین برد h87 رو بگیرید . و این تغییرات روی پردازنده بدید .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mr.xmh برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
cpu corei5 4440
ram 4gb 1600 hyper x *2
*MoJtAbA* (25-05-14), 0x76 (26-05-14), SajjadKhati (26-05-14)
|
مادربرد رو خریدم
یه سوال رم ها ها چرا نقدر تفاوت قیمت دارند مثلا یه رم 4 داریم 30 تومن یدونه داریم 800 تومن چرا؟
با این تفاسیر ایا رم تاثیری تو کار بنده داره؟
سوال بعدم اینکه الان این سیستم دوم شد 2 تومن بدون کولر اینا
پس این سیستم هایی که بدون کارت گرافیک 12 تومن درمیاد اساسا بغیر از بازی و گرافیک باهاش چیکارمیکنند؟
من کارم هیکنتاش و لینوکس هست ایا این ها سازگاری دارند ؟
SajjadKhati (26-05-14)
الان برا برنامه نویسی فقط میخای دیگه؟
رم زیاد تاثیر تو کارت نداره . باس 1600 برات کافی هه با یه cpu ی 4440 ای که اوستا امید گفت
دیگه 4 گیگ که 30 تومنی نداریم . جنس ممولی 4 گیگ 130 تومنه (تهش دیگه جنس بد 4 باشه 100 تومن) . اون 800 تومنی ها هم ممولا 16 گیگ با باس 2600 ان و کیفیت و خنک کنندگی عالی
اونا ممولا واسه سرورها و یا اورکلاک استفاده میشن (البته واسه اورکلاک بدون گرافیک تهش در حد 5 تومن از اینا بدون گرافیک میشه) و ممولا از سوکت 2011 که فقط مادربرد این سوکت حداقل 1.5 تومنه
*MoJtAbA* (26-05-14)
*MoJtAbA* (26-05-14)
الان من یه مدل h87 deluxe دارم با همون گیابایت که شما لینکشو دادید فقط مشکلی هست جنس بدنه این گیگابایته انگار یکمی کیفیتش پایینه کیفیت لحیم و رنگ بنده و مشکل دارهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
فقط یکم میخوام رنگ بندی اینا بهش بیاد واسه همین حالا کدوم بهتره؟
مثلا این رمه ابیه .میشه مشکی شو لینک بدید؟
بعد یه سوالی که دارم کیس هایی که دیدم همه درهاش کشویی بوده خوشم نمیاد اگه قبلنا کیس های اپل رو دیده باشید چطوری میومد بریون درش
یه سری عکسم تو نت بود در کیس توی یه قاب هست که کولر مستر اینطوری و لبه ی در کیس روی لبه ی کیس قرارنمیگیره دنبال همچین کیسی هم هستم اهن پاره هم نباشه کوچیک اینا باشه
با تشکر
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks