سلام بودجه برای ارتقا چقد هست؟
کاربر شهرسختافزار
سلام سیستم زیر رو میخواستم ارتقاء بدم بودجه کافی برای سوکت1150و1151وحتیamdندارم شاید فقط مادربرد دست دوم 1151بتونم بگیرم برای همین بیخیال شدم وفعلا همین سوکت کارم رو راه میندازه بیشتر برای مالتی مدیا و نرم افزارهای ادیت فیلم استفاده میکنم بازی زیاد نمیکنم
cpu:q6600 2.4gh
gpu:giga 5450 1gb ddr3
power:430 green big fan
motherboard:j&W ، IP43-L3
ram:2*2 =4ddr3 king max1333
ابیhdd:500 western
میخواستم ارتقاء بدم چی رو عوض کنم رم.گرافیک یاcpuو... ودلیلش رو هم بگید لطفا
ممنون میشم راهنمایی کنید دوستان
آخرین ویرایش توسط vampair.ali در تاریخ 12-03-19 انجام شده است
|
|
کاربر شهرسختافزار
سلام بودجه برای ارتقا چقد هست؟
کاربر شهرسختافزار
سلام داداش از700تا1تومان بیشتر نمیتونم هزینه کنم نظر شما چیه؟
کاربر شهرسختافزار
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mohammad7966 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
سلام داداش از700تا1تومان بیشتر نمیتونم هزینه کنم نظر شما چیه؟
یه مادربرد gigabyte: ga-p43t-es3g
هم دارم سوکت775بهتر از خودمه بنظرت؟؟ 4تا اسلات رم هم داره
کاربر شهرسختافزار
مادربرد گیگا بهتره از اون یکیه
اما اینکه کدوم یکی از قطعات تاثیر بیشتری داره برای من سخت هست اونم با بودجه شما،در زمینه ادیت فیلم و...تجربه ندارم.تنها تجربه ای که دارم مربوط میشد به فتوشاپ و پِینت که رمم چون 1 گیگ+512 مگابایت بود کم می آورد وبرنامه خطای رم میداد.ولی خب رم شما خوبه 4 گیگ
اما یه پیشنهاد دارم،اگر با خریدن سیستم دست دو مشکلی نداشته باشید،تو دیوار می تونید پیدا کنید سوکت های 1155 زیاد دیدم ،حتی سوکت 1151 هم دیدم ولی کم هست.حتی اگه شده شهرهای دیگه هم بگردید مثلا شهری که کسی از اقوامتون توش زندگی میکنه،برادری عمویی و...
اگر هم اصرار داشته باشید که همین سیستم رو ارتقا بدید،چون تجربه ای ندارم نمیتونم چیزی بگم.البته تو اینترنت اطلاعاتی در این زمینه هست ولی خب تئوری با تجربه فرق داره.
کاربر شهرسختافزار
شاید سیستم رو بفروشم یه مادربردam4و رایزن3بگیرم بهترباشه گرافیک رایزن3هم درحدgt1030 nvidiaبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mohammad7966 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کارم رو راه میندازه نظر شما چیه؟
|
|
کاربر شهرسختافزار
بله خوبه،اما باز منتظر بقیه دوستان باشید شاید نظرات دیگه ای داشته باشندبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط vampair.ali برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
نرمافزارای این گروه پایه CL هستن تا GL پس در عمل خود سی.پی.یو بارو میکشه نه گرافیک
پیشنهاد شخصی برای 700 تا 1 میلیون
یه i5 نسل 3 حتما مثل 3450 i5 یا بالاترش بعلاوه مینبرد گرافیک آنبرد مثل h61 ببندید
تو اکسپورت کردن کرافیک انبرد این سری برای فول.اچ.دی هم روونه
کارت گرافیک مجزا هم نیازی براتون نداره چون مشخصه استفاده خاصی ندارین وگرنه خیلی وقت پیش ارتقا میدادین
آخرین ویرایش توسط تاج در تاریخ 17-03-19 انجام شده است
درودبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط vampair.ali برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
این سیستم ارزش ارتقا نداره و شما می تونی یک اس اس دی 120 گیگ براش تهیه کنی. خرید نسل 3 اینتل هم اصلا توصیه نمی کنم چون سی پی یو 300 تومین رو دارن میدن 800 تومن و این فاجعه است. صبر کن تا زمانی که از این بحران در بیاییم و قیمت ها متعادل تر بشه تا از نسل جدید سیستم بخری. ارزش صبر کردن داره
کاربر شهرسختافزار
الان قیمت پرسیدم مین وcpuشما تقریبا1500میشهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط تاج برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
فعلا قصد ندارم مین رو عوض کنم حرف شما هم درسته و ممنون از نظرتون
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks