با سلام و عرض خسته نباشید
دوستان من سیستمی با مشخصات زیر دارم و قصد ارتقا برای اجرای گیم های جدید دارم ، لطف میکنم راهنمایی کنید
cpu : core i7 920 @ 2.67GHz
Motherboard : ASUS P6T
RAM : DDR3 6GB
Graphic : NVIDIA GEForce GT 220
بودجه 1/500
کاربر شهرسختافزار
با سلام و عرض خسته نباشید
دوستان من سیستمی با مشخصات زیر دارم و قصد ارتقا برای اجرای گیم های جدید دارم ، لطف میکنم راهنمایی کنید
cpu : core i7 920 @ 2.67GHz
Motherboard : ASUS P6T
RAM : DDR3 6GB
Graphic : NVIDIA GEForce GT 220
بودجه 1/500
|
|
یک گرافیک لازم دارید .البته باید پاورتون هم بگید .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Zhirud برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Gigabyte GTX 770 OC رو بهتون پیشنهاد میکنم قیمتش هم 1.280 هست .
*MoJtAbA* (16-10-14), alksdj (16-10-14), KOOROSH K (17-10-14), mehrdad_ab (16-10-14), Rezasam1 (18-10-14)
کاربر شهرسختافزار
مرسی از زاهنمایی شمابرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
پاور و کیس که گرین هست ، این گرافیکی که پیشنهاد دادید با مادربرد و cpu مچ میشه؟ مدل cpu قدیمی نیست؟
پاور رو مدل دقیق بگید .کیس هم بگید تا ببینم این گرافیک جا میشه یا نهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Zhirud برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
نه مشکلی نیست بابت cpu
سلامبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Zhirud برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
همانطور که امید جان فرمودند پلتفرمتون هنوز برای اجرای بازیهای به روز خوبه
اگر استپینگ پردازندتون d0 باشه که به راحتی میتونید تا 40-50 % با ولتاژ دیفال آورکلاکش کنید و از نهایت قدرت سیستمتون به رایگان استفاده کنید ( در cpu-z در قسمت ریورژن استپینگ پردازنده مشخص میشود )
ولی اگر پردازنده c0 باشه بیشتر از 3 تا 3.2 معمولا با ولتاژ دیفالت نمیره
البته با توجه به اینکه سیستمتون احتمالا چند سالی کار کرده اگر فن فابریک روشه بهتره یه فن خوب هم برای سیستمتون تهیه کنید
*MoJtAbA* (16-10-14), AMD>INTEL (16-10-14), mehrdad_ab (18-10-14), Rezasam1 (18-10-14)
کاربر شهرسختافزار
دوستان مرسی از نظراتون...
کیس گرین مدل پاور پلاس و پاور گرین مدل GP585B 585WATT
فن cpu هم فابریک خودش هست البته من نصب کردنش را بلد نیستم...
در cpu-z در قسمت ریورژن استپینگ هم d0 هستبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
|
|
برای اینکه مطمئن بشیم کارت گرافیک تو کیس جا میخوره . یک عکس از داخل کیس بگیربرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Zhirud برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کاربر شهرسختافزار
لینک رسمی کیس شامل مشخصات کامل : Green magnum_plus Case
آخرین ویرایش توسط Zhirud در تاریخ 18-10-14 انجام شده است
mehrdad_ab (18-10-14), Rezasam1 (18-10-14)
کاربر شهرسختافزار
یعنی نیازی به تعویض کیس نیست؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
شما و دوستان دیگر لطف کنید قدم به قدم راهنمایی کنید که چه کارهایی اعم از اورکلاک ، خرید و نصب قطعات را انجام بدم
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks