خیلی واضح بگم من این سری رو پیشنهاد نمیکنم .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط fernas برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کاربر شهرسختافزار
1) یعنی میشه اینجوری نتیجه گرفت الان که بخش گرافیک غیر فعال شده اون مشکلات هم برطرف شده؟(اگه مشکلی داشته باشه که نباید بفروشه)چون گرافیک مجتمع هم اگه نداشه باشه وقتی گرافیک مجزا دارم مسئله ای نیس اما اگه خود قطعه مشکل داشته باشه در اینصورت از خریدش دست بکشم.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
2) اینکه اعلام میکنن چون اینتل از خمیرهای سیلیکون برای ارتباط IHS با CPU استفاده کرده و این مدل فاقد STIM است باعث میشه دماش بره بالا.نظر شما چیه؟
خیلی واضح بگم من این سری رو پیشنهاد نمیکنم .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط fernas برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
DOOM999 (06-10-19)
|
|
کاربر شهرسختافزار
اگر بخوام یک جایگزین برای i5 9400f پیدا کنم بنظرتون i5 8400 میتونه جایگزین مناسبی به همراه گرافیک 2060 باشه؟از نظر ایجاد گلوگاه و .. منظورمه.یعنی یک پردازنده در رنج قیمتی 9400 منظورمه .مثلا 9600 گرونتره یا بعضی نسخه ها ضعیفتر هستند.نظر شما چیه؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
8400 گزینه خوبیه .و با 2060 مشکلی ندارد .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط fernas برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کاربر شهرسختافزار
فقط چون مانیتورم رزولیشن 900 در 1600 داره فکر کنم 1080 پشتیبانی نمیکنه در حالت پیشفرض درسته؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
1) من دوتا رزولیشن جدید براش تعربف کردم در اینصورت میتونم با کیفیت بالاتر بازی کنم ؟
2) اگه مانیتور رو روی رزولیشن بالا ببرم تحت فشار قرار نمیگیره؟یا مصرفش بالاتر نمیره؟
8.png
اون دوتا بالایی رو امروز اضافه کردم و تست هم کردم قبول کرد.(مانیتورم سامسونگ s20c325b plus)
بعید میدونم مشکلی ایجاد بشه و جای نگرانی نیست . در کل در آینده سعی کنید یک مانیتور مناسب تر تهیه کنید . view sonic مدلهای خوبی در بازار دارد و قیمتش هم خوبهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط fernas برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks